![]() |
[PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka (/Temat-PROGRAM-socialbyte-nowy-program-do-facebooka-138537) |
RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - TechByte - 02-11-2016 19:13 Tak, powinien działać, lecz nie testowałem więc nie mogę dać 100% pewności, że będzie działał RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - liroypl - 02-11-2016 23:49 Czy tylko mi bocik blokuje konta na FB ? ![]() RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - TechByte - 03-11-2016 08:37 moze zalogowales sie na zbyt duza liczbe kont w krotkim okresie lub postujesz za duzo i zbyt czesto. Teraz trzeba miec więcej kont z mniejsza iloscia grup i postowac z duzo większym odstępem Sent from my SM-N7505 using Tapatalk RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - liroypl - 03-11-2016 12:46 Tak tylko loguje się na nowe konto i bot je od razu blokuje. Myślę że tak po 4/5 koncie każde następne blokuje. Da się to jakoś ominąć ? RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - radek0389 - 03-11-2016 13:07 A cały czas dzialasz na jednym IP? RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - ljkuba - 03-11-2016 13:48 Korzystam z programu już jakiś czas. Konta dodają znajomych, lajkują, dołączają do grup, postują w grupach. Najwięcej podłączyłem 10 kont, z jednego IP, bez żadnych kombinacji. Cały dzień działają bez żadnych zastrzeżeń. Zauważyłem, że gdy dostaną za dużo zadań w jednym czasie są blokowane. Dobrym rozwiązaniem, ale bardziej czasochłonnym jest ustawienie różnych czynności w różnych porach dnia, tak jak poleca TechByte na swojej stronie. Nie mogę rozgryźć czemu czasami mi grup nie wyszukuje... Jak podepnę czyste konto czasami pokazuje się, że jest mnóstwo grup pod hasłem "sprzedam", a czasami pojawia się błąd. Zastanawiam się znajomi konta i ich posiadane grupy mają wpływ na to jakie grupy mi się pokażą? RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - denzu123 - 03-11-2016 13:57 @ljkuba zmień język konta na angielski i będzie wyszukiwać na każdym ![]() RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - ljkuba - 03-11-2016 13:58 Dzięki za cenną wskazówkę, już zmieniam ![]() RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - TechByte - 03-11-2016 14:07 no tak bo ta opcja wyszukiwania jest tylko jak uzywa sie jezyka angielskiego, program zmienia język podczas logowania, wiec jeśli zmieni sie pozniej recznie na polski to nie wyszukuje i zalecam nie logować sie na konto przez zwykła przeglądarkę tylko używać wbudowaną w programie Sent from my SM-N7505 using Tapatalk RE: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - rekki - 04-11-2016 20:08 Zauważyłem, ze po dodaniu znajomego do konta zalogowanego w programie, nie wyszukuje go po dodaniu. Czekałem około 1h i nadal nie znajduje nowego znajomego (funkcja dodanie do grup). Na wersji testowej miałem podobnie, ale po kilkunastu minutach znalazło nowego znajomego, a teraz nie ![]() |