Kajetan Hubner - dziennik pracy, a raczej WYPŁAT. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kajetan Hubner - dziennik pracy, a raczej WYPŁAT. (/Temat-Kajetan-Hubner-dziennik-pracy-a-raczej-WYPLAT-135801) |
RE: Kajetan Hubner - dziennik pracy, a raczej WYPŁAT. - espo - 13-08-2016 07:58 (12-08-2016 21:14)Kazio_Odlotowy napisał(a): Mógłbyś wyjaśnić trochę bardziej o co chodzi z hybrydowym revshare trafficpowerline i zarabianiu dzięki szybszej rejestracji? Będzie to zwykłe podpinanie nieprzypisanych reffów czy coś więcej?Obejrzyj filmik na youtube, dałem do niego linka wyżej w poście (ten po polsku, krótszy). Chodzi o to, że w zależności od ilości paczek, będą Tworzone pod Tobą linie, z każdej następnej rejestrującej się osoby. Będą to groszowe sprawy, ale jeśli linia dojdzie do 1000, to jak to mówią "grosz do grosza..." (13-08-2016 00:57)supercola napisał(a): Ładne zarobki Jak już zwróci Ci się wkład to będzie naprawdę pięknie W MXie wkład już prawie wyjęty - ok. 77%, więc tak naprawdę jeszcze kilka wypłat - ale teraz będę pół miesiąca od 15 sierpnia reinwestował, a od 1 września znowu będę robił wypłaty. O MXa się akurat nie martwię Dzisiaj kolejna wypłata - niestety mniejsza niż myślałem, bo ta była wciąż oczekująca i nie mogłem zlecić więcej Póki co, miesiąc idzie naprawdę nieźle. 15 sierpnia będzie okrągłe 30 dni wypłat na Payzę. Z nowości. Jeśli chodzi o My24HourIncome - start przesunięty na 20 sierpnia, z powodu zbyt kiepskich serwerów strony, które mogłyby nie wytrzymać ilości trafficu. Dodatkowo będą paczki po 75$, z których zakupu będzie 9$ prowizji od osoby poleconej, która dokona zakupu takiej paczki. RE: Kajetan Hubner - dziennik pracy, a raczej WYPŁAT. - Kazio_Odlotowy - 13-08-2016 13:19 Oglądałem ten filmik, ale uznałem że jeżeli nie zrozumiałem po jednym obejrzeniu to po drugim też nie zrozumię Jakoś gościu zawile tłumaczy a ta jego rozpiska marnie obrazuje ten system, no chyba że ze mną jest coś nie tak :/ Edit: Może zapytam tak: Czy jest możliwość zarabiania bez wkładu lub z niskim wkładem czy będą to groszowe sprawy? RE: Kajetan Hubner - dziennik pracy, a raczej WYPŁAT. - espo - 13-08-2016 13:30 (13-08-2016 13:19)Kazio_Odlotowy napisał(a): Oglądałem ten filmik, ale uznałem że jeżeli nie zrozumiałem po jednym obejrzeniu to po drugim też nie zrozumię Spoko, nie dziwie Ci się, bo ogólnie jest to dość zawiła hybryda i też czekam na jakieś lepsze informacje - nawet nie jestem pewny, czy będę w ten temat jakoś grubiej wchodził, skoro przesunięto też start My24HourIncome, a od 30 sierpnia jestem na wakacjach i będzie średnio z czasem. Nie ma takiej możliwości, bo linia będzie mogła się zapełniać tym bardziej, im więcej będziemy mieli wykupionych paczek, a każda paczka ma kosztować 18$. Jeśli nie polecasz, to możesz rozbudowywać linie inwestując - tak ja to widzę. Umówmy się - nigdzie się nie da zarabiać bez polecania albo inwestycji i jak ktoś tak piszę, to nich mi wyliże dupę i Wam też - od razu kasujcie takich internetowych ściemniaczy. RE: Kajetan Hubner - dziennik pracy, a raczej WYPŁAT. - espo - 14-08-2016 09:03 Dzisiaj dzień rozpoczynam wypłatą z MXRevShare, trochę większą niż zazwyczaj. No i zostały dwa ostatnie dni do zakończenia konkursu na moim facebooku. 16 sierpnia rano wrzucam filmik, na którym okaże się kto wygrał $100. Na dzisiaj to raczej tyle RE: Kajetan Hubner - dziennik pracy, a raczej WYPŁAT. - espo - 15-08-2016 09:32 Dzisiaj wypłata na dobry początek tygodnia z FutureAdPro. z MXa nie robiłem wypłaty - zlecę 200$ po północy, żeby rano doszło Z dobrych wieści - podobno w e-dinarze mają wprowadzić wymianę edr na bitcoin oraz bitcoin na edr. Także czekam, bo to świetna wiadomość! RE: Kajetan Hubner - dziennik pracy, a raczej WYPŁAT. - espo - 16-08-2016 05:26 Dzisiaj dzień zaczynam wcześnie, bo to ostatnia wypłata w tym miesiącu. Teraz 100% reinwestycji. Rozwiązanie konkursu na Facebooku jak tylko się umyję i zjem Kajetan Hubner - dziennik pracy, a raczej WYPŁAT. - Admin - 16-08-2016 09:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |