clixsense (i inne bez inwestycji) - na czym zarabiam bez inwestycji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: clixsense (i inne bez inwestycji) - na czym zarabiam bez inwestycji (/Temat-clixsense-i-inne-bez-inwestycji-na-czym-zarabiam-bez-inwestycji-135499) |
RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - Bitkowski - 29-09-2016 20:59 Właśnie nie, a robiłem w Matomy - ankietke za 27 centów. A minęło kilka godzin, więc.. lipa RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 29-09-2016 22:13 (29-09-2016 20:59)Bitkowski napisał(a): Właśnie nie, a robiłem w Matomy - ankietke za 27 centów. A minęło kilka godzin, więc.. lipa To w matomy po prawej u góry kliknij w support i napisz do nich. RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - wilksystemu - 29-09-2016 23:42 A jak z reklamami,ja mam brak ankiet a dostaje od 6 do 8 reklam za 02.Zastanawia mnie czy upgrade w ClixSense daje więcej Reklam i Ankiet.Kolejna rzecz mój sponsor zaleciał w ciula cwaniak więc się przenoszę 11natinka11 jaki masz Username. RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - Bitkowski - 30-09-2016 15:52 Właśnie jak przenieść sie na innego sponsora i natinka jakiś deal? RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 30-09-2016 17:06 Nie wiem nawet czy można się przenieść. Też bym mogła się na jakiegoś Polaka przenieść jak bym wiedziała, bo mam jakiegoś zagranicznego. W clixsence mam natinka11 bo nie mogło się od cyfr zaczynać. A w ogóle jak już pisałam to zauważyłam, ze z clixaddonem jest więcej ankiet i klików, a już na koncie premium tym bardziej. Zwróćcie uwagę na informację pod clixaddonem. Podkreśliłam i potwierdzam, że z clixaddonem jest wszystkiego więcej. Jak nie miałam to miałam mniej. RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - wilksystemu - 30-09-2016 17:17 To jak się dogadamy,kto do kogo wszystko opiszę RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - Bitkowski - 30-09-2016 17:54 no w sumie mozna dzialac w trojkacie, np. ja od x, x od y, i y ode mnie RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 30-09-2016 17:56 No można, ale ja już za dużo ostatnio do supportu pisałam i boję się że się wkurzą. Pisałam 3 razy chyba w ciągu 2 tygodni 2 razy o ankiety i raz o clixaddona... RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - wilksystemu - 30-09-2016 18:20 Pisz do suportu Ticet
Pokaże się napis Currently you have no tickets on your account. Click here to create a new ticket Naciśnij link Click here to create a new ticket Department---> General Subject--->Sponsor Message--->Please change of sponsor the sponsor has failed to comply with the agreement.ID new sponsor is: tu wpisać user name Moje--->pako55 Tak mi dał ostatni sponsor obiecał upgrade. Trzy miesiące i nic nawet nie mogę się znim skontaktować bo zrobił Sponsor Details na prywate RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - Zawadson - 30-09-2016 21:44 Ktoś jeszcze potwierdzi to, że mając ClixAddon mamy więcej ankiet czy tasków? |