Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! (/Temat-Wielki-restock-w-HotPrizes-pl-Kazdy-moze-wygrac-134378) |
RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - Zordi - 27-06-2016 11:18 a jaki czas na realizacje przewidujecie? Pisałem z pytaniem kiedy nagrody zostaną wysłane nikt nie odpisał RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - Albercik - 27-06-2016 15:34 Również kontaktowali się ze mną mailowo w piątek, odpowiedzieli na pytania i wszystko zostało uzgodnione bez problemów. Niestety czasu realizacji nie znam. RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - Glakos - 29-06-2016 21:32 Ze mną się jeszcze nie skontaktowali, jestem jedyny? RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - Leaders - 29-06-2016 21:41 Podeślij na PW dane swojego konta na HotPrizes Nasz Guru-Mirek kontaktował się nawet z tymi, którzy zgarnęli tylko vlepki, więc właściwie nie było nawet powodów, by się kontaktować. Inne osoby, które również nie otrzymały emaila (wciąż czekamy na odpowiedź od kilku osób, z większością już ustaliliśmy szczegóły co do wysyłki itd), proszone są o sprawdzenie folderu SPAM - jeśli tam nie ma wiadomości od Mirasa, piszcie PW. Czekamy na kontakt od Was! RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - Miedziany - 30-06-2016 16:57 Ten formularz trzeba wysłać na ten adres? Dlaczego nie można zamego skanu wysłać? ;x RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - DzejkobPL - 30-06-2016 17:01 (30-06-2016 16:57)Miedziany napisał(a): Ten formularz trzeba wysłać na ten adres? Dlaczego nie można zamego skanu wysłać? ;x Tak, trzeba wysłać na fizyczny adres RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - Farmer666666 - 01-07-2016 20:19 No to tradycyjne pytanko... Dostał już ktoś cokolwiek, czy jak na razie głucho wszędzie ciemno wszędzie? RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - kellylentz9 - 01-07-2016 20:57 Ja zapomniałem danych do logowania, wygrane doł. 30zl wydane tylko 1zl na sms. To nie ma co się fatygować żeby szukać danych RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - Leaders - 01-07-2016 21:47 Rozpoczęcie dostarczania nagród nastąpi w następnym tygodniu. Do tej pory zbieraliśmy dane na temat preferencji. RE: Wielki restock w HotPrizes.pl! Każdy może wygrać! - Zordi - 06-07-2016 16:07 jak nagroda zostanie do mnie wysłana dostane jakieś powiadomienie ? |