![]() |
Zarabiaj. Bez Limitów. W sieci. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj. Bez Limitów. W sieci. (/Temat-Zarabiaj-Bez-Limitow-W-sieci-132498) |
RE: Dziennik Pracy RevShare. - Kubanoz - 30-08-2016 14:12 No To Ładnie Pojechałeś ![]() RE: Dziennik Pracy RevShare. - kamil1234564 - 30-08-2016 21:32 Przy wypłacie na payze, procesor pobiera 5 % kwoty RE: Dziennik Pracy RevShare. - Kubanoz - 01-10-2016 16:44 Siemanko Wariaty! Trochę mnie nie było, dlatego postanowiłem pokazać co u mnie: ![]() RE: Dziennik Pracy RevShare. - Gratsy - 03-10-2016 07:17 Trzymaj sie ![]() RE: Dziennik Pracy RevShare. - Wizygran - 03-10-2016 14:08 Nie myślałeś nad powolnym wypłacaniem kasy? RE: Dziennik Pracy RevShare. - Kubanoz - 03-10-2016 16:53 Za kilka dni zbieram kolejne 25$ do wypłaty, a wypłacam w sumie tylko wtedy gdy potrzebuję, a że mało potrzebuję do szczęścia to wypłacam żadko i póki co większość reinwestuję ![]() Skrin z dzisiaj: ![]() RE: Dziennik Pracy RevShare. - Wizygran - 03-10-2016 17:02 Może i nie potrzebujesz dużo, chodzi mi jedynie o to, że po co ryzykować, gdy program w każdej chwili może odejść w zapomnienie ![]() RE: Dziennik Pracy RevShare. - Kubanoz - 05-10-2016 15:13 Aktualnie słucham sobie audiobooka ' "Biedny i bogaty, po prostu różni mentalnie" i znalazłem tam ciekawy sposób na zarządzanie swoimi pieniędzmi. Polega on na dzieleniu KAŻDYCH pieniędzy niezależnie ile ich się ma - czy to 1zł, 10zł, 100zł, czy 10000zł na kilka "kont" w moim przypadku dzielę to na słoiki. Każdy jest od czegoś innego, a podział wygląda następująco: -10% na inwestycje -10% na przyjemności (kasa do przewalenia na co się ma ochotę) -10% na długoterminowe oszczędności na przyszłe wydatki -10% na edukację -50% na potrzeby życiowe -10% na pomoc dla innych Chodzi tutaj głównie o to, aby nauczyć się zarządzać tym co masz, nawet jak masz tylko 10zł w kieszeni. Dzięki temu wyrobisz sobie dobry nawyk, dzięki któremu szybciej dojdziesz do swojego celu ![]() Osobiście postaram się również zminimalizować koszty potrzeb życiowych do minimum i to co zostanie mi z tych 50% wrzucać do słoika z kasą na inwestycje ![]() Jak dla mnie to zajebista metoda i już mam gotowe słoiki, teraz tylko podzielić to co mam w portfelu i będę to robił z każdą kasą, nawet tą którą znajdę na ulicy (teraz jak coś znalazłem to automatycznie to wydawałem na przyjemności ![]() Jeżeli chcesz zacząć zarabiać przez internet z moim wsparciem i dostać konkretną strategię napisz do mnie i DZIAŁAMY ![]() Poniżej przedstawiam skrin z MX: ![]() RE: Dziennik Pracy RevShare. - danoneksss - 05-10-2016 15:21 Gratuluje wybrania systemu zarządzania pieniędzmi. Sam już od dłuższego czasu zarządzam swoim hajsem według autorskiego sposobu (trochę podobny do Twojego) i jestem bardzo zadowolony ![]() A tak w ogóle to powodzenia ![]() RE: Dziennik Pracy RevShare. - Kubanoz - 06-10-2016 12:59 Dzięki! Wczoraj jak podzieliłem kasę już na te słoiki to byłem podjarany jak dziecko ![]() W MX zbieram aktualnie na wypłatę: ![]() Wczoraj kolega podesłał mi program, w którym nie trzeba inwestować, aby zarobić. Program ten daje 6$ dziennie za 100 reklam, których nie trzeba nawet oglądać, bo przewijają się same. Czyli włączasz stronkę i możesz sobie robić w tym czasie co chcesz. Osobiście jestem zdania, że to jest zbyt piękne by było prawdziwe, bo od wczoraj mam już naliczone 13$. Prawdą jest jednak, że tak na prawdę NIC nie ryzykuję, a może akurat pierwszym osobom które wejdą uda się coś wypłacić, więc czemu by nie spróbować ![]() Link do rejestracji: http://www.mastersurf.biz/?ref=24672 ![]() |