![]() |
Droga do własnego biznesu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Droga do własnego biznesu! (/Temat-Droga-do-wlasnego-biznesu-132173) |
RE: Droga do własnego biznesu! - sebiq96 - 11-06-2016 14:59 Fajny dziennik, dobrze, że się rozwijasz ![]() ![]() RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 11-06-2016 22:09 Dzień 53.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Zmiany kosmetyczne na stronie (tylko tyle dzisiaj zrobiłem, bo byłem w pracy :c) Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 13-06-2016 21:39 Dzień 54, 55.
Już wyjaśniam, dlaczego wczoraj nie było wpisu, mianowicie rozłożyła mnie choroba, cały dzień leżałem w łóżku i nawet nie myślałem o tym, żeby wejść na komputer czy telefon, do tego ogromny ból głowy ![]() Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Jako, że jeden kolega narzekał na brak cyferek w dzienniku ![]() ![]() 135 PLN, a w drugą 0.14 BTC ~ 380 PLN, łącznie jest to ok. 515 PLN, które obracam od pewnego czasu w internecie, mam nadzieję, że chociaż 50 PLN mi z tego zostanie ![]() ![]() ![]() UWAGA - Pro Tip dla Was! Jeżeli macie jakieś zalegające dolary na OKPayu, albo macie możliwość taniej wpłaty, to polecam wpłacić je na BTC-E, kupić za to bitcoiny, które są o kilkadziesiąt dolarów tańsze niż na innych giełdach (trzeba doliczyć 2% opłaty depozytowej i 0.2% transakcji oraz 0.001 BTC przy wypłacie) tym oto sposobem otrzymujecie BTC po tańszej cenie niż na rynku, teraz takie bitcoiny możecie gdzieś zainwestować lub znowu zamienić je na dolary czy PLN na np. Bitmarkecie, trzeba jednak zwrócić uwagę na prowizję giełd, gdzie będziecie sprzedawać bitcoiny, żeby wam nie pobrali niewaidomo jakiej opłaty ![]() Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 14-06-2016 20:31 Dzień 56.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Obejrzałem nowy film na kanale Pasja Informatyki, po czym pochłonąłem się w zabawie routerem ![]() ![]() ![]() Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 16-06-2016 20:27 Dzień 57, 58.
W końcu po wielu walkach u nauczycieli poprawiłem swoje oceny ![]() ![]() Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Ulepszyłem swój arkusz kalkulacyjny (poświęcony wszelakim zyskom i stratom - wy też macie czasem takiego mind fuck'a, że słowo które napisaliście, wydaje wam się dziwne? ![]() - Wolny czas poświęciłem kryptowalutom tj. Czytanie tematów, zagłębiłem się troche w funkcjonowanie altcoinów (jakie innowacyjne zastosowania mają niektóre krypto) itd. - Moje kryptowaluty wzrosły wartością do 0.2 BTC ![]() PS. Jako, że bitcoin rośnie w górę, to i jego popularność się zwiększa, także muszę się sprężać z faucetem, żebym nie ominął najlepszego momentu to wejścia na rynek ![]() Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - KenkyushaKamil - 18-06-2016 14:16 Śledzę i sypne reputami dla motywacji. Generalnie taki dziennik miło sie czyta, bo pokazuje podejście, a nei tylko wynik. I z takich oto dzienników można dużo (trzeba chcieć) wyciągnąć ![]() RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 18-06-2016 21:09 Dzień 59, 60. Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Przez burzę nie miałem prądu, więc musiałem zadowolić się swoim starym laptopem, pracowałem dalej nad stroną, ale screenów nie mam z w/w powodów ![]() Ukończone projekty/cele + osiągniecia (18-06-2016 14:16)KenkyushaKamil napisał(a): Śledzę i sypne reputami dla motywacji. Generalnie taki dziennik miło sie czyta, bo pokazuje podejście, a nei tylko wynik. I z takich oto dzienników można dużo (trzeba chcieć) wyciągnąć Dzięki za pozytywny komentarz! ![]() RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 19-06-2016 21:04 Dzień 61.
Powoli mnie już irytuje praca na moim rzęchu ![]() ![]() ![]() Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Przystosowałem menu i logo pod różne rozdzielczości, ale do idealnej responsywności mi jeszcze brakuję ![]() Screen z telefonu: (nie dodaje z laptopa, bo praktycznie nie ma różnicy z poprzednim stanem strony) ![]() Nazwa oczywiście losowa, ale taka, żeby odzwierciedlała szerokość normalnej nazwy. Menu wzorowałem na innych stronach, ale ciężko znaleźć dobrego gotowca, więc kombinuję sam od podstaw Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - ZbysiuK - 19-06-2016 23:00 Zarąbiście prowadzony dziennik, powodzenia ![]() RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 22-06-2016 21:17 Dzień 62, 63, 64. Chyba za bardzo poczułem zew wakacji i byłem niedostępny przez pewien czas. ![]() Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Zgłoszono mi problem z moim pluginem do cs'a i cały dzień spędziłem na wprowadzaniu poprawek, ale jestem zadowolony z efektów ![]() Ukończone projekty/cele + osiągniecia (19-06-2016 23:00)ZbysiuK napisał(a): Zarąbiście prowadzony dziennik, powodzenia Dzięki ![]() |