[Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! (/Temat-Mentor-Zarob-ze-mna-duze-pieniadze-131505) |
RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 04-05-2016 09:39 (03-05-2016 16:26)milosz998 napisał(a): Jak wyglada ten mentoring? Miałem jednego mentora z LM i nic nie wniósł, prócz zabrania mi hajsu z moich zarobków. Milosz, wszystko zależy tak naprawdę od Ciebie. Dla osób nie mających pojęcia z zarabianiem na początek proponuje działanie na YT, FB, forach itp + daje im podstawowe nisze. Dla osób które zarabiają i chcą zwiększyć zarobki i poprawić konwersje mam oddzielną strategie i zazwyczaj dla takich osób udostępniam moje GG. Także, zapraszam i jeśli nie będziesz zadowolony możemy się umówić, że Arek(administracja) Cię odepnie. _________________________________ _________________________________ Weekend majowy się skończył więc i mój odpoczynek również. Dostałem w tym czasie sporo maili na które będę odpisywał. Zmienią się natomiast godziny i dni w których będę dostępny ze względu na ilość maili i wiadomości GG na które nie jestem w stanie nadążać aby odpisywać. Od dzisiaj na wiadomości będę odpowiadał w każdy PONIEDZIAŁEK, ŚRODY oraz PIĄTEK/SOBOTY. Na Gadu gadu będę starał się przebywać częściej(dla osób zaawansowanych). Dodatkowo zysk jaki wygenerowaliście w kwietniu to: A osoba która zgarnie większą stawkę za kreatywność, spore zarobki oraz pracowitość to [email protected] Po 4 dniach maja zarobionych macie już 200zł także czuje, że ten miesiąc będzie świetny! RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - lukasz1950 - 04-05-2016 17:35 Wysłałem zgłoszenie, czekam na odzew. RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 04-05-2016 18:15 Zaraz wszystko rozpatrzę i wyślę maila RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - wojtekmi12 - 05-05-2016 13:15 Poszło podanie RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 05-05-2016 18:25 Widzę sporo podań. Jutro wszystkie rozpatrzę oraz usune ok. 30% podopiecznych bo zarobek 6zł w miesiąc jest w przypadku pracy ze mną niczym i daje mi to znak, że ta osoba olewa sprawe. @edit Wszystko rozpatrzone. Oraz każdemu odpisałem na mail'a. RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - kubasek1 - 06-05-2016 12:28 Podanie złożone RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - frytek - 09-05-2016 12:29 Dzieki Czaq'owi postawilem swoja strone. Juz kilka wejsc sie pojawia, jednak leadow jeszcze nie ma . Widac, ze duzo podopiecznych ma, bo trzeba troche czekac na odpowiedz na maila. Zobaczymy jak to bedzie dalej, jak na razie czekam na odpowiedz ;d RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 09-05-2016 12:52 (09-05-2016 12:29)frytek napisał(a): Dzieki Czaq'owi postawilem swoja strone. Juz kilka wejsc sie pojawia, jednak leadow jeszcze nie ma . Widac, ze duzo podopiecznych ma, bo trzeba troche czekac na odpowiedz na maila. Zobaczymy jak to bedzie dalej, jak na razie czekam na odpowiedz ;dDziękuję frytko za opinię! Odpisuje tak jak informowalem w pon,sr, piątek i sobotę. Mam naprawdę ogrom maili także każdy musi mieć troszeczkę cierpliwości! Zapraszam kolejnych chętnych RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 10-05-2016 17:34 Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia czy warto dołączyć do mnie to może przekona go globalna konwersja podopiecznych: Oraz chciałem pochwalić wszystkich podopiecznych gdyż ich zarobek już od kilku dni nie schodzi poniżej 100zł/dzień! Mega wyniki! RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Potter - 10-05-2016 17:41 Link dla początkujących to nie ref do rejestracji tylko dlaczego leadmore Mi sie to wyswietla Pomożesz cos z tym zrobic? |