![]() |
Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st (/Temat-Zarabianie-na-motywatorach-przez-skracanie-linkow-przez-Adf-ly-i-Sh-st-129322) |
RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - xobox - 20-02-2016 23:18 Sprawdzałem dzisiaj to nic nie zaliczyło. RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - devilll - 20-02-2016 23:18 Jest problem ogólnie chyba z shorte ze zliczaniem z Polski ![]() RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Bananek Wielki - 20-02-2016 23:19 u mnie tak samo problemy :3 RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 20-02-2016 23:29 Na podstawie logów widzę, że na sh.st akceptowane jest ~2/3 wejść. Na adfly z 3/4. Trzeba rozwikłać zagadkę co jest przyczyną tego. W mojej głowie tylko takie powody: -przez wczorajszą lukę te wadliwe linki zaniżyły tymczasowo akceptowalność linków -generowanie 5 linków naraz uznawane jest za spam lub automat. Jak jutro nie będzie akceptować linków to zmienię generowanie przykładowo 1 linku na ~2-4 godziny zamiast naraz 5. I to będzie wtedy ostatnia próba, bo niestety więcej pomysłów jak rozwiązać ten problem nie mam :/ Ale mam nadzieję, że to wina tych linków i jutro wszystko będzie okej już ![]() RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - infinity8 - 20-02-2016 23:32 ![]() ![]() ![]() RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 20-02-2016 23:37 @infinity8 Strasznie mało zaakceptowało tych wejść :/ Jak myślicie - jutro zmienić jak co na generowanie po 1 linku /2-4h i czekać jak te 'czyste' linki będzie zliczać czy już dzisiaj to zmienić? Kiedyś był podobny program z USA i sobie radził. Może ktoś korzystał i pamięta jak to było rozwiązane? RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - devilll - 20-02-2016 23:55 Tak jak mówię, to chyba nie wina linków tylko shorte i adfly jakiś problem ma ze zliczaniem linków z Polski. RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - TodMean - 21-02-2016 00:03 Sprawdziłem na niemieckim IP i również nie zliczyło. Prawdopodobnie winny jest shorte.st albo wprowadzili jakieś zabezpieczenia albo aktualizują dopiero po dłuższym czasie. RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 21-02-2016 00:08 Wprowadziłem mały update! Można wygenerować 1 link co 2h. Oczywiście jest ważny tak jak był 24h. Dzięki temu jutro się okaże jak to jest z tym zliczaniem. Jak będzie działać poprawnie to wina była generowania zbyt szybko linków ale będę starał się jakoś to wtedy ogarnąć, żeby przykładowo co godzinkę można było nowy link zrobić ![]() @Edit: Bo tak jutro wygasną linki te dzisiejsze i będą powoli system wypełniały te generowane pojedynczo. Czyli najpóźniej w poniedziałek system będzie tylko w tych pojedynczych linkach. Zobaczymy jak tym razem shst i adfly zareagują ![]() RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - TodMean - 21-02-2016 00:16 @HajsMotywatory po wygenerowaniu linku w tabeli "Ważny do:" nadal odlicza 24h. Poza tym taka drobna prośba, można by dodać "klikalne" logo? Wystarczy zamienić: Kod: <div id="header"></div> Kod: <div id="header" onclick="location.href='http://hajsmotywatory.pl/index.php';" style="cursor: pointer;"></div> Wiem, że to drobnostka, lecz dużo osób woli aby logo przekierowywało ich na stronę główną. |