![]() |
RESTOCK RESTOCK RESTOCK - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: RESTOCK RESTOCK RESTOCK (/Temat-RESTOCK-RESTOCK-RESTOCK-1286) |
RE: RESTOCK RESTOCK RESTOCK - lokarz - 31-01-2010 00:26 Kurwa restock mało co mi nie przepadł tyle co 25$ wziołem i nic prawie nie było ale ja sie zemszcze i wezmę coś takiego bardziej sensownego i będę zbierał zapalczywie te PTZ codziennie będę szukał minimum 50 znajomych ale nie wiem czy wcześniej nie wykituj ![]() nerwy mnie normalnie zjadły ![]() RE: RESTOCK RESTOCK RESTOCK - Plastuś - 31-01-2010 00:27 u mnie piszę ciągle że jest rendeption no zaraz się wkur*ie ogarniałem to 22:06 i pisało że jest ciągle rendemption teraz też tak samo RE: RESTOCK RESTOCK RESTOCK - Zythus - 31-01-2010 07:59 U mnie dokładnie 22:04 się rozpoczął... rzuciłęm hasło na TS, że jest I wszystko było na zielono 20 sekund później nie było już PSP ani Wii... Gdyby autofill był i uzupełnił TO może bym zgarnął Wg. mnie za mało było takich nagród jak PSP czy Wii.. po prostu w 20 sekund się rozeszły... RE: RESTOCK RESTOCK RESTOCK - Zellus - 31-01-2010 09:51 Następny restock mogliby podać kiedy będzie:/ Wszedłem o 23 to już nawet nie pooglądałem co są za nagrody wogóle ![]() RE: RESTOCK RESTOCK RESTOCK - magik1907 - 31-01-2010 10:31 Ja też troche później weszłem na Lockerz, ale i tak ciesze sie że wygrałem 25dolców na paypal ; ) A brał kiedyś ktoś z was tą nagrode ?? gdzie sie potem wpisuje swój numer konta itd na paypalu może wiecie ?? RE: RESTOCK RESTOCK RESTOCK - haggard - 31-01-2010 10:38 Oni wysyłają dolary na woje konto paypal, które musi być założone na tym samym emailu co lockerz i tyle. Nic do nich nie piszesz. RE: RESTOCK RESTOCK RESTOCK - magik1907 - 31-01-2010 10:45 Aha dzięki, spoko, czekam na dolary ; ) Tylko nie moge zweryfikować konto na paypalu ;// Czy musze mieć konto zweryfikowane żeby mi przysłali kase ??? RE: RESTOCK RESTOCK RESTOCK - MrWhiskers - 31-01-2010 11:23 Co do lockerz to nie wiem, ale wiem ze ja mam niezweryfikowane to moge płacic i wypłacac kase, wiec moge wszystko ![]() RE: RESTOCK RESTOCK RESTOCK - magik1907 - 31-01-2010 11:26 Aha no ok, nie chce mi sie zweryfikować coś z kartą, wiesz pisze mi że mój bank odrzucił mi karte kredytową i nie wiem o co cho ;/ Teraz próbuje zweryfikować z tym rachunkiem, żeby sie tylko udało bo mi 3dychy odciągną ;/ RE: RESTOCK RESTOCK RESTOCK - MrWhiskers - 31-01-2010 11:28 ja mam niezeryfikowane i nie chce mi sie kombinowac, konta zalozylem wczoraj wieczorem na szybko po wygraniu ![]() Ale kasa dochodzi i wszystko jest OK, wiec sie nie martwie czy dojdzie ![]() |