![]() |
Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji (/Temat-Projekt-Zarabiam-Czyli-Panda-w-akcji-127085) |
RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 19-03-2016 02:49 Witajcie kochani ![]() Czas zaktualizować trochę temat więc zaczynamy ![]() Testy nowego programu pod ppi wypadły co najmniej... Słabo -.- ![]() 800+ kliknięć i tylko kilka instalacji... ![]() Wrzuciłem na testy hotcpm i mimo że są 2 bannery + popup wygląda to tak... ![]() Za bardzo nie wiem o co chodzi i wniosek mam jeden, zrobie getway na stronie w postaci subsms... Bd miał chwilę czasu to się za to odpowiednio zabiorę. APP ![]() ![]() Clean Zastanawiałem się co by wam tutaj wrzucic dzisiaj, jako bonus i hmmmm.... JAk skończe jeden skrypt przerabiać to wrzuce wam go tutaj ![]() taki ninja blaster na imacro ![]() (ryzyko bana jeszcze mniejsze ![]() Ale niestety narazzie wygląda jak by wszystkie literki zjadły robaczki i ciężko sie w nim połapać (skrypt znaleziony na forum Aldzazira ![]() EDIT #19/03/2016 Jak obiecałem: http://zarabiam.com/Temat-BOT-Bot-do-postowania-na-Facebook-za-Free-130659 RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - sddr1000 - 20-03-2016 15:49 Wpadłem przypadkowo. Świetnie Ci idzie będę zaglądał częściej, sporo można się od Ciebie nauczyć ! ![]() RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 23-03-2016 20:36 Witajcie ![]() Niesamowicie miło mi z tytułu tych wszystkich postów ^^ Bardzo mnie motywują by wg. prowadzić ten dziennik ![]() Zaczniemy od strony na pierwszy rzut ![]() ![]() A tutaj z samej strony i alexa ![]() ![]() Firesub profituje sobie na automacie ![]() ![]() W sumie co kilka dni zlecam wypłaty po 300-500zl ![]() ![]() Dzisiejszy automacik ![]() ![]() No i Revshare ![]() ![]() A tutaj zlecona pierwsza testowa wypłata ![]() ![]() Link do programu ![]() ![]() Lub Czysty Może macie jakieś podpowiedzi jak użyć tego serwisu, bo na subach nie konwertuje PPI pożal się boże... Myślałem nad zrobieniem własnego stylu i wcisnięcie do niego ofert CPA konkretnie swoich np. Blablacar itp. Ale nie wiem, może wy coś podpowiecie ![]() # Dodatek # Po kilku rozmowach doszedłem do wniosku że skrypt oznaczający znajomych w poście dostępny publicznie + postujący na tablicach innych osób + grup i wiele wiele innych bez banowania będzie za dużym prezentem. I sposób po prostu się wypali w związku z czym trafił on do zamkniętej strefy ![]() Oznaczenie znajomych na zdjęciu + kto ze mną był + znajomi pod postem = 300 znajomych dostaje powiadomienia odnośnie postu. Na szybko wrzucam wam jedynie część tego skryptu do postowania na grupach ![]() Pewnie nieprzydatny ale może zaprowadzi osoby naprawde zainteresowane earnowaniem do właściwego skryptu ![]() Link: جميع.txt Było kilka pytań i spamu odnośnie wysyłania masowo wiadomości na pw i programu do niego ![]() Tę prośbę akurat spełnię ![]() Język ustawiamy na Angielski tj. "US" Blaster_dla_zarabiam.com.rar Pozdrawiam ^^ RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Bazyl - 23-03-2016 20:46 Jak zawsze super, gratulację i oby te dniówki rosły z dnia na dzień ![]() RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Giorgios - 23-03-2016 21:23 (23-03-2016 20:36)vasaki napisał(a): Witajcie " Po kilku rozmowach doszedłem do wniosku że skrypt oznaczający znajomych w poście dostępny publicznie + postujący na tablicach innych osób + grup i wiele wiele innych bez banowania będzie za dużym prezentem. I sposób po prostu się wypali w związku z czym trafił on do zamkniętej strefy ![]() ![]() RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Mauorycy - 23-03-2016 21:59 Ciekaw jestem kiedy przejedziesz się na swojej "dobroci"...pewnie jak dojdą Cię słuchy, że Twój skrypt/pomysł jest w dziale sprzedam za 10 zł jako autorska rzecz ![]() Powodzenia w zarabianiu! ![]() RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - steel123 - 23-03-2016 22:26 "I sposób po prostu się wypali w związku z czym trafił on do zamkniętej strefy" gdzie ten temat z tym? ![]() ![]() RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 23-03-2016 22:42 Dział Elity, dodawał Klin. Osoby które będą potrafiły go uzyć tak by sposób się nie wypalił będą potrafiły go wyszukać. RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Giorgios - 23-03-2016 22:48 (23-03-2016 22:42)vasaki napisał(a): Dział Elity, dodawał Klin. Tak, tak a myślisz że ludzie w elicie to są inni niż normalni earnerzy ? są lepsi ? RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 23-03-2016 23:02 Ani ja ani nikt inny tego nie powiedział. Po prostu sposoby/metody wrzucane publicznie bardzo szybko się wypalają ze względu na brak umiejętności uzywania ich przez sporą grupę osób. |