![]() |
Wezwania na policje (subsms) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Wezwania na policje (subsms) (/Temat-Wezwania-na-policje-subsms-126491) |
RE: Wezwania na policje (subsms) - Jork - 31-12-2015 23:14 Mnie ciągle dręczy takie coś dany serwis wydając czyjeś dane np Policji powinien poinformować danego użytkownika a nie wywalone mają podadzą dane i to wszystko i takie "jajko niespodzianka" czy przyjdzie wezwanie czy nie czy wpadnie do dumu CBŚ czy nie ![]() RE: Wezwania na policje (subsms) - Guacamoled - 31-12-2015 23:14 Święta, sylwester ale żeby w firmie generującej takie przychody nikt nie odzywał się przez 3 dni? RE: Wezwania na policje (subsms) - asiorek - 31-12-2015 23:20 Dokładnie. Nagle podejrzana cisza. Jak byl dobry kontakt tak teraz nagle cisza. Nawet taki kiljan potrafi być na forum i udzielać się w takiej sprawie. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka RE: Wezwania na policje (subsms) - Jork - 31-12-2015 23:25 Spokojnie może po prostu pan Arek już nie kontaktuje administracja LM też ludzie też mogą się napić ![]() Mam Racje ? Idę zaraz odpalać 2 wyrzytnie 100 strałowe oczywiście za hajs z leadmore ![]() ![]() Od poniedziałku zaczynam działalność na firesubie ni chodzi już tu o ta sprawe tylko o kontakt z administracją z Kiljanem kontakt jest praktycznie 24h na dobe ![]() Chociaż nie ma dowodów że to akurat o Leadmore chodzi zobaczymy czas pokaże ![]() Można powiedzieć poprowadziłem śledztwo na własną rękę ![]() Mogę wam tylko powiedzieć że ok. godz. 19 administracja leadmore była jeszcze trzeźwa ponieważ wstawili życzenia ![]() ![]() RE: Wezwania na policje (subsms) - Max998 - 31-12-2015 23:28 Często podczas wybuchu takich afer zastanawiam się czy zarobek internetowy ma dalej sens. Np. taki upload, też jak zechcą to mogą się przyczepić.. ![]() RE: Wezwania na policje (subsms) - Juhas - 31-12-2015 23:29 Hotcash afera z LM powoli też wszyscy do Firescamów uciekną ![]() RE: Wezwania na policje (subsms) - CHWDP - 31-12-2015 23:34 (31-12-2015 23:29)Juhas napisał(a): Hotcash afera z LM powoli też wszyscy do Firescamów uciekną Krilanczyk zaciera ręce ![]() RE: Wezwania na policje (subsms) - szczesny - 31-12-2015 23:38 (31-12-2015 23:14)karolla napisał(a): Co Ty mówisz człowieku... Jeżeli jest nakaz z prokuratury bądź bodajże policji to każdy serwis udostępni dane co nawet Kiljan podkreślał ostatnio w dziale firesub: http://zarabiam.com/Temat-Firesub-Zasady-Bezpieczenstwa-WAZNE-126036 -jak coś przeskrobiesz to nieważne jaki serwis, no chyba że znajdziesz jakąś mongolską firmę Chlopcze mógłbym ci wymienić kilka osób z tego forum którzy na FS maja po 20-30k miesięcznie na fake content i którzy jakoś wezwań nie dostają ? Przypadek? Nie sondze. To leży w interesie każdej firmy. Owszem kijany dane wydadza ale napisza ze baza uległa awari bądź nie robia backupu i nie są wstanie podać nr osób poszkodowanych. Widze że nie wiesz o czym mowisz. RE: Wezwania na policje (subsms) - Kiljan - 31-12-2015 23:44 Na razie nie ma sensu się przejmować, jedynie mogę poradzić, żeby każdy wezwany nie gadał byle czego bez zastanowienia. Pamiętajcie, że promując program działacie w dobrej wierze tj. uznajecie, że program jest w pełni zgodny z prawem, a wy jedynie promowaliście te programy partnerskie za pomocą własnych stron, reklam w internecie. Nie mieliście wpływu na to czy program jest legalny czy nie, czy nagrody są przyznawane czy to tylko fikcja. Według Waszej wiedzy wszystko było w pełni zgodne z prawem i promowaliście ponieważ nie było żadnych podejrzeń, że z programem jest coś nie tak. RE: Wezwania na policje (subsms) - wiktor112233 - 01-01-2016 00:06 A jako świadek można odmówić składania zeznań (tego na wykładzie z prawa nie miałem ![]() |