![]() |
Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D (/Temat-Len-po-dlugiej-przerwie-bierze-sie-do-roboty-D-124112) |
RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 07-01-2016 22:56 Dni 42, 43 Co zrobiłem? - znalazłem dwie ciekawe nisze,
- stworzyłem do nich hacki w Visual Basic, napisałem posty i wrzuciłem je na stronke, - zaindeksowalem linki z postami w webmasterze Google, - spingowałem dodane posty na massping.org, - dodałem backlinki na reddicie jako posty tekstowe, - spingowalem backlinki z reddita również na massping.org, ale jak zawsze pod innymi keywordami Wejścia na stronę : ![]() Zarobki : ![]() Co tu dużo mowic. Po 2 genialnych dniach przyszedl czas na 2 masakryczne. Poczulem sie, jakbym od nowa zaczal zarabianie
![]() ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 09-01-2016 23:49 Dni 44, 45 Co zrobiłem? - znalazłem dwie bardzo nowiutkie nisze,
- stworzyłem do nich hacki w Visual Basic, napisałem posty i umiescilem je na stronie, - zaindeksowalem linki z postami w Google Webmaster Tools, - spingowałem dodane posty na massping.org, - dodałem backlinki na reddicie jako posty tekstowe, - spingowalem backlinki z reddita również na massping.org, ale tradycyjnie pod innymi keywordami Wejścia na stronę : ![]() Zarobki : ![]() Konwersja lekko sie juz poprawila. Wczoraj bardzo fajny dzien zarobkowy, dzisiaj tez nie najgorzej, bo wpadlo 6 leadow, tylko po prostu z bardzo niskimi stawkami.
![]() ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 12-01-2016 00:00 Dzień 46 Co dzisiaj zrobiłem? - znalazłem nisze, która jest nowa i obecnie popularna,
- zrobiłem do niej hacka w Visual Basic, napisałem posta i dodałem go na stronke, - zaindeksowalem niszę w webmasterze Google, - spingowałem wrzucony post na stronce massping.org , - dodałem backlinka na reddicie jako post tekstowy, - link do backlinka wrzuciłem też na massping.org, ale jak zawsze pod innym keywordem. Wejścia na stronę : ![]() Zarobki : ![]() Wczoraj kolejny mega dzien. Wpadlo kilka fajnych leadow. Dzisiaj niestety juz troche slabiej, ale poniedzialek, jak to poniedzialek, wiec nie ma sie co martwic.
![]() ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 14-01-2016 00:02 Dni 47, 48 Co zrobiłem? - znalazłem dwie nowe nisze,
- stworzyłem do nich hacki w Visual Basic, napisałem posty i umiescilem je na stronce, - zaindeksowalem linki z postami w Google Webmasterze, - spingowałem dodane posty na massping.org, - dodałem backlinki na reddicie jako posty tekstowe, - spingowalem backlinki z reddita również na massping.org, ale pod innymi keywordami Wejścia na stronę : ![]() Zarobki : ![]() Wczorajszy dzien dosc slaby bym powiedzial, dzisiaj juz troche lepiej. Poniedzialki i wtorki zawsze mam mega słabe. Wejścia na stronę w graniach 600+ UU, takze przyzwoicie. Do nastepnego!
![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - Krechaman - 14-01-2016 02:11 Wszystko wstawiasz na jednej stronie po prostu w nowych postach? ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 14-01-2016 11:18 @up Tak ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - Sofokles - 14-01-2016 12:22 Posty/nisze Global czy Polski ? RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 14-01-2016 14:24 (14-01-2016 12:22)Sofokles napisał(a): Posty/nisze Global czy Polski ? Global. Mysle, ze bardziej oplacalny. @down Tylko na stronie ![]() RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - Monster980 - 14-01-2016 16:42 Wstawiasz filmy na youtube czy tylko na stronie ? RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 14-01-2016 23:51 Dzień 49 Co dzisiaj zrobiłem? - znalazłem nisze, która jest bardzo nowiutka i szybko rosnie jej popularnosc,
- zrobiłem do niej hacka w Visual Basic, napisałem posta i dodałem go na stronke, - zaindeksowalem niszę w webmasterze Google, - spingowałem wrzucony post na stronce massping.org , - dodałem backlinka na reddicie jako post tekstowy, - link do backlinka wrzuciłem też na massping.org, ale jak zawsze pod innym keywordem. Wejścia na stronę : ![]() Zarobki : ![]() Wczorajszy dzień MEEEEGA. Człowiek kładzie sie spac z $7-8 na koncie, a budzi sie rano z prawie $45. Naprawde zrobilo to na mnie wrażenie. Dzisiaj niestety troche slabiej, ale wczoraj bylo za dobrze, wiec musi sie jakos wyrownywac.
![]() ![]() |