Poradnik Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek (/Temat-Pozyczki-spolecznosciowe-sposobem-na-zarobek-122704) |
RE: Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek - surfer0700 - 28-10-2015 10:12 @[Krakersik] nie wysilaj się, on tylko spamuje byle gdzie byle co, gówno go to obchodzi. RE: Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek - TheSopranos - 28-10-2015 17:22 znam typa co na tym kokosy zarabia RE: Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek - drynd3k - 28-10-2015 18:48 kokosy na kokosie 3 pozyczki poszly, zobaczymy za miesiac RE: Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek - ShuQi - 28-10-2015 19:19 Za ile hajsów? RE: Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek - drynd3k - 28-10-2015 19:24 w sumie ponad 7 stowek na probe, pierwszy raz sie w cos takiego bawie wiec zobaczymy czy warto RE: Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek - ShuQi - 28-10-2015 19:25 Kwota jak na początek całkiem OK Gdyby oddawali w terminie byłoby OK. Ja już teraz(kilka dni po pożyczeniu) mam wątpliwości co do terminowości spłaty PB no ale zobaczymy... RE: Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek - drynd3k - 28-10-2015 19:34 W sumie calkiem niezle to zrobili na finansowo, jest umowa itp, niby dane pozyczkobiorcow potwierdzone. Gdzie jest haczyk, jakie jest postepowanie jak nie chca oddawac piniondzów ? RE: Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek - ShuQi - 28-10-2015 20:17 Postępowanie tak na prawdę może trwać(trwa) do roku czasu, i po roku czasu komornik(windykator) rusza dopiero To co piszę, to streszczenie tego co przeczytałem w negatywnych komentarzach RE: Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek - overlord25 - 30-10-2015 20:05 Udzieliłem pożyczki gościowi we wtorek na 7 dni ale widać że są z nim problemy bo przestał się logować na stronę i nie oddał pożyczk w terminie innym pożyczkodawcą RE: Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek - Krakersik - 31-10-2015 07:36 (30-10-2015 20:05)overlord25 napisał(a): Udzieliłem pożyczki gościowi we wtorek na 7 dni ale widać że są z nim problemy bo przestał się logować na stronę i nie oddał pożyczk w terminie innym pożyczkodawcą Trzeba skrupulatnie wybierać aukcje, wiadomo że nie zawsze da się przewidzieć jak będzie przebiegała spłata. Podstawa to nie pożyczać kasy na spłaty poprzednich pożyczek |