Dzejkobs - Zmotywowany leń - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dzejkobs - Zmotywowany leń (/Temat-Dzejkobs-Zmotywowany-len-122150) |
RE: Dzejkobs - Zmotywowany leń - MoneyNinja - 28-10-2015 09:51 Pisz regularnie bo cały czas obserwuję Dajesz mega motywacje Ja osobiście ruszam od listopada pełną gęba, na razie dopieszczam swoje 2 strony. 1 już prawie gotowa RE: Dzejkobs - Zmotywowany leń - dzejkobs - 28-10-2015 10:02 (28-10-2015 09:51)MoneyNinja napisał(a): Pisz regularnie bo cały czas obserwuję Dajesz mega motywacje @[MoneyNinja] ahh ile ja bym dał żeby mieć swoją stronę Wiem, że mógłbym zarabiać dużo dużo więcej jednak znalazłem się w takim momencie, że jeśli chcę myśleć o większych dniówkach sam spam nie wystarczy, muszę zrobić coś więcej, jakaś strona itp.. Na tą chwilę jednak zadowalam się tymi dniówkami. Właściwie pieniądze z pracy wystarczają na mieszkanie, opłaty i jedzonko a kaskę z internetu mogę przeznaczyć na zachcianki tj. w tym miesiącu rozrząd w aucie, zimówki, SPA dla ukochanej no i wyjazd na łeekend do zakopanego Mam nadzieję, że kiedyś się zbiorę w sobie i zacznę robić swoją stronkę (kiedyś miałem z hackami, ale skoro po tygodniu nie było zysku to zrezygnowałem) RE: Dzejkobs - Zmotywowany leń - MoneyNinja - 28-10-2015 10:13 Uwierz mi naprawdę warto podjąć trochę trudu bo jeśli natrafimy na dobrą niszę to dzięki stronie mamy po miesiącu roboty całkiem dobry dochód pasywny Ja w pierwszym miesiącu istnienia swojej strony zarobiłem 874 w drugim 912, trzeci to już 2015zł, czwarty 1011zł bo już nisza się powoli wypalała. Zauważ jednak że pracowałem nad nią jedynie w pierwszym miesiącu, kolejne to jedynie odświeżanie HotCash.pl w celu sprawdzania ile wpadło . Ogólnie to dobra stronka + mały spamik + dobre promowanie = gwarancja dobrych zarobków. Pozdrawiam! RE: Dzejkobs - Zmotywowany leń - dzejkobs - 28-10-2015 10:26 No cóż. Pozostaje mi tylko zebrać się w sobie i ruszyć z miejsca RE: Dzejkobs - Zmotywowany leń - danielh988 - 28-10-2015 10:28 A może spróbujesz w surfach np trafficmonsoon Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka RE: Dzejkobs - Zmotywowany leń - dzejkobs - 28-10-2015 10:43 (28-10-2015 10:28)danielh988 napisał(a): A może spróbujesz w surfach np trafficmonsoon @[danielh988] jakoś nie przekonują mnie inwestycje w HYIP wiem wiem.. TM niby stabilny reklamy na 2 lata wykupione, ale i tak jakbym miał myśleć o wejściu w taki program to z większą kwotą 2/3 tyś żeby się to w miarę opłacało a takiej gotówki na razie nie chcę "zamrażać" Osobiście uważam, że lepiej zamiast inwestować w kupno jakiejś średnio prosperującej stronki i spróbować ją rozkręcić Ryzyko podobne a zyski mogą być dużo większe RE: Dzejkobs - Zmotywowany leń - TheSopranos - 28-10-2015 13:14 jak bedziesz takie dniówki wyrabiał to cel na bank osiągniesz RE: Dzejkobs - Zmotywowany leń - dzejkobs - 28-10-2015 14:19 (28-10-2015 13:14)TheSopranos napisał(a): jak bedziesz takie dniówki wyrabiał to cel na bank osiągniesz Cele w tym miesiącu miałem 2. Najpierw 700zł. Udało się go dość szybko osiągnąc. Potem dodatkowe 1000 zł co tez mi się udało Teraz już nie mam celu do końca miesiąca RE: Dzejkobs - Zmotywowany leń - dzejkobs - 29-10-2015 00:13 Dzień 28.10.2015:
Wczoraj zarobiłem: 87,00 zł No cóż.. Niestety dzisiaj praktycznie nic nie zrobiłem.. Jak na godzinkę spamu to jestem zadowolony Dzisiaj zrobiłem sobie mały odpoczynek od zarabiania Cały wolny czas poświęciłem na grę LeagueOfLegends i grając dla czystej przyjemności bez spiny wbiłem platyne 2 Kiedyś jak się maniaczyło godzinami to i Diament był Jakby ktoś chciał kiedyś zagrać meczyka to śmiało pisać Zarobione w tym miesiącu: 2098,40zł RE: Dzejkobs - Zmotywowany leń - Captain - 29-10-2015 00:52 Cytat:Pracuję sobie 8h dziennie na etacie (tak mało czasu na suby Angry). Ja piernicze, kolejny za przeproszeniem ****. Pracujesz, więc pieniądze masz i nie musisz naciągać ludzi na suby aby zarobić na przysłowiowy chleb, a i tak to robisz... Mało czasu na naciąganie ludzi... to może nie wiem, zakoś kilka portfeli jakimś babciom w pracy czy coś. Dorobisz sobie. Albo jak nie chcesz bezpośrednio kraść to naciągnij je na jakiegoś szpiega sms aby zobaczyły czy ich czasem dziadek nie zdradza i zainkasuj pare stów... |