![]() |
Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki (/Temat-Dziennik-telemarketera-wyzwolenie-z-lancuchow-sluchawki-117698) |
RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - notentego - 10-08-2015 01:20 Czekamy na kolejne posty ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 11-08-2015 19:43 17 wykonanych telefonów 7 odebranych 3 kurierem na jutro 299, 299, 399 1 weszło odkąd tu byłem ostatnii - 299 Za zeszły tydzień zarobiłem jakoś 1100 zł, będzie w czwartek przelew. Trochę się wypaliłem i postanowiłem zacząć pracować mądrzej, a nie ciężej. Od Środy 12.08.2015 będę pracował tylko 100 minut dziennie, dwie sesje po 50 minut i całkowicie skupię się na pracy, bez żadnych fejsików, bez portali randkowych, bez smsów itp. Załatwię całą sprzedaż do 12, a później będę miał w dupie i zajmę się innymi rzeczami. Miałem ostatnio też doła, ponieważ zerwałem z główną dziewczyną (artystka) i nawet seks z innymi nie poprawiał mi humoru. Dla wielu facetów zerwanie oznacza koniec z seksem na długie miesiące, ja nie mam tego problemu, dla mnie związek to coś więcej, tutaj chodzi o więź emocjonalną. Nową dziewczynę mogę poznać i przelecieć tego samego dnia, a więź buduje się miesiącami czy nawet latami. Dopiero taka strata naprawdę boli :/ Dzisiaj była odebrać swoje rzeczy i w sumie pogodziliśmy się. Myślę że zrozumiała dlaczego postąpiłem tak, a nie inaczej, bo zostaliśmy przyjaciółmi. W każdym razie lżej mi na duszy. A propos tytułu tego tematu, wszedłem sobie w coś takiego: ![]() Kto wie, ten wie, a kto nie wie, zapraszam na priva, bo zarabia się na tym trochę ponad 70% z włożonych pieniędzy w skali roku i nie trzeba do tego żadnych poleconych ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - xllukaszlx - 11-08-2015 20:40 Nareszcie jakaś nowość! Czekam i czekam ![]() ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 11-08-2015 22:15 (11-08-2015 20:40)xllukaszlx napisał(a): Nareszcie jakaś nowość! Czekam i czekam No zostaniemy przyjaciółmi, także na pewno jeszcze nieraz znajdzie się w moim łóżku, ale to nie o to chodzi, fajnie po prostu że dalej mam w niej oparcie, dzięki za dobre słowa stary ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 13-08-2015 12:11 Efekty z wczorajszej pracy w systemie cyklicznym, 2 cykle po 45 min w sumie 90 min pracy. 6 zamówień w sumie na 1825 zł 4 na dzisiaj jadą, 1 na piątek i 1 na poniedziałek. Ze środy weszły dwa po 299, i to za 399 awizo na piątek, jak wszystko ładnie powchodzi to jest szansa na 3000+ tygodniówki ![]() Wczoraj cały dzień z dredziarą spędziłem, poszła dopiero dzisiaj o 12. W sumie jest zajebista, ale myślę że niedługo to się skończy, bo nie mieliśmy jeszcze "tej" rozmowy, a ona sprawia wrażenie takiej, co by chciała mieć mnie tylko dla siebie, nie wiem czy bym się zgodził, na razie jest dobrze tak jak jest ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - explrlz - 13-08-2015 13:44 Ladne zarobiki! ![]() ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - mireck - 13-08-2015 16:31 Sam projektujesz wizytówki czy komuś zlecasz?? Coś czuje że niedługo znajdziesz nową główną "dziewczynę" ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - kamilg49 - 13-08-2015 17:44 Powodzenia z dziewczyna i zarobkami!;D RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - prololex - 13-08-2015 21:46 Przeczytałem cały dziennik i mnie zagięło ![]() Myślę, że dobry biznes dla Ciebie to byłoby zostać żigolakiem, bo masz takie doświadczenie w tych sprawach. Ten dziennik czyta się jak jakiś pamiętnik i to jest fajne ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - PremAccHack - 17-08-2015 23:04 I jak idzie jak tam dziewczynki? |