[Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. (/Temat-Poradnik-Zarabiaj-duze-pieniadze-dobrze-sie-przy-tym-bawiac-116313) |
RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - overlord25 - 29-06-2015 08:08 Mi coś ciężko idzie RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - xavi512 - 29-06-2015 09:49 Mi również słabo. RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - EpicBlank - 29-06-2015 11:43 Nie ma co się martwić, czasem tak właśnie wychodzi, o tym zresztą pisałem też w poradniku, czasem jest tak że przez 3, 4 czasem nawet 5 dni nic sie nie trafia, aż w końcu nam się poszczęści i zdobędziemy towar za 400 zł ^^ Tak jak mówiłem, bardzo ważnym czynnikiem jest tutaj szczęście, jednym trafia się szybciej a innym troszke później, jednak gdybyście potrzebowali jakiejkolwiek pomocy, służę wam na gg RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - Xzibin - 29-06-2015 14:52 Bardzo polecam poradnik. Cena może trochę odstraszać ale korzystając z metody nawet bez szczęścia da się go odrobić w jakieś 5h przy sprawnym użytkowaniu. Poradnik bardzo przejrzysty, objaśniony "jak krowie na rowie" i sam Twórca jest bardzo pomocnym, pomagającym i sympatycznym człowiekiem. Jeśli ktoś chce pracować a nie siedzieć tylko na tyłku i narzekać, to z tym poradnikiem na pewno jest w stanie zarobić. Polecam! Edit: Wystawiłem dzisiaj ofertę z przedmiotem na allegro i poszedłem coś zjeść. Nawet nie zdążyłem nic zrobić a już telefon: "Czy przedmiot nadal dostępny? Jeśli tak to od razu zapłacę". Zamurowało mnie . Szybko da się na tym zarobić! RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - EpicBlank - 29-06-2015 22:45 W sumie mogłeś wystawić produkt troszkę drożej, tak czy owak, gratuluje ^^ RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - 74raf - 30-06-2015 03:00 Wszystko fajnie opisane,sposób jest mi znany.można trafiać niezłe kąski,cena w sam raz,jak zwykle dobra robota Epic - reput poleciał,co do trafień różnie z tym bywa raz siada a raz nie,ale nie ma się co załamywać RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - DeoRIP - 30-06-2015 03:19 @[Xzibin] usuń obrazek bo wiadomo co to za aukcja i można łatwo się dowiedzieć różnych informacji RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - szykiryki - 30-06-2015 07:01 Po raz kolejny można tylko pogratulować kupującym poradnik RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - Mafesto - 30-06-2015 07:04 Xzibin Usuń screena RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - overlord25 - 30-06-2015 09:27 Kiedy pojawią się te nowe dwie aktualizacje? |