adiros - oszust na potęge - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: adiros - oszust na potęge (/Temat-adiros-oszust-na-potege-116046) |
RE: adiros - oszust na potęge - adiros - 15-06-2015 23:24 (15-06-2015 23:22)DTM08 napisał(a): a jak sprzedający odda te 300zl to co? kupujący może okazać się cwaniakiem, mając 300zl w kieszeni i kontakt z którego będzie mógł korzystać. tak pewnie bedzie. sumienie mam czyste i bede mial jeszcze czystsze wiedzac, ze cwaniak przegral. bo kontak skype udostepnie odrazu + dodatkowo drugi handlarz - mail RE: adiros - oszust na potęge - ShuQi - 15-06-2015 23:25 Każdy by leciał do sądu, a nie wie jak to faktycznie wygląda Szkoda czasu i pieniędzy waszych Nie tak dawno zostałem wydymany na 340 zł tutaj, sprawę zgłosiłem i dowiedziałem się że MINIMUM czas jaki upłynie zanim sprawa faktycznie ruszy to 4 miesiące Z czego za ksero zapłaciłem 20 zł, na paliwo drugie tyle, a to dopiero początek jest Nawet zeznań jako świadek nie złożyłem--> Będzie to miało miejsce dopiero po rozpoznaniu sprawy--> Do 30 dni od zgłoszenia. Samo wniesienie sprawy do sądu też jest płatne około 150-200 zł, które pokrywa wnoszący RE: adiros - oszust na potęge - Lotheo - 15-06-2015 23:28 A co jeśli sprzedający udowodni, że dostałeś to, co chciałeś i zostaniesz obciążany kosztami sądowymi? Wiesz jakie to są koszta? Ostatnio mój znajomy przegrał sprawę o cofnięcie darowizny, gdzie musi zapłacić 5% od wartości nieruchomości. Teraz policz sobie ile to jest 5% ze 150 tysięcy Wiem, że to nie będzie kosztowało tyle, ale sam widzisz po poście wyżej, że "oskarżyciel" płaci 150-200 zł za wniesienie sprawy. Do tego paliwo, koszty ksera itp. Warto? Wg. mnie wyjdziesz na minusie i to sporo. RE: adiros - oszust na potęge - melkao - 15-06-2015 23:38 Temat do zamknięcia Sprawa wyjaśniona i dogadana. RE: adiros - oszust na potęge - Lotheo - 15-06-2015 23:46 Jednak dało się dogadać, bez kurw, chujów itp. RE: adiros - oszust na potęge - Raster96 - 15-06-2015 23:54 @[melkao] Dzięki za pomysł z tym urzędem skarbowym, też naślę na gościa, który mnie oszukał, może się coś znajdzie i gościu pożałuje. RE: adiros - oszust na potęge - ciaciek1991 - 16-06-2015 08:00 (15-06-2015 23:54)Raster96 napisał(a): @[melkao] Dzięki za pomysł z tym urzędem skarbowym, też naślę na gościa, który mnie oszukał, może się coś znajdzie i gościu pożałuje.Kiedys jednemu człowieczkowi dałem pewne przedmioty na steam za "potwierdzenie przelewu" które podrobił zaczałem mu spamować regułkami kodeksu karnego na profilu i dziecko nagle się odezwalo twierdząc iż jest bratem kupującego i oddal przedmioty RE: adiros - oszust na potęge - fusek - 16-06-2015 08:15 Niezle love story RE: adiros - oszust na potęge - AnnaKa - 16-06-2015 14:03 Jak będzie trzeba mogę dać do tematu dość interesujące wiadomości które wymieniałem z jednym ze sprzedawców ów aplikacji. Uważam że sprzedawca jest winny. @[piotrekprorok] już widział te wiadomości także może potwierdzić że panowie od apek delikatnie ujmując "kręcą". Chociażby że autor tematu to rzekomo kolega tych dwóch panów, bynajmniej jeden ze sprzedawców tak uważa... RE: adiros - oszust na potęge - ClassAxion - 16-06-2015 14:19 Tak już jest jak się chce kupić dobry (i do tego tani-za tani) towar od Hiszpanów |