Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! (/Temat-Zarob-duze-pieniadze-w-sieciach-affilacyjnych-NAWET-KILKA-TYS-ZLOTYCH-113568) |
RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 11-05-2015 15:37 (11-05-2015 15:27)szykiryki napisał(a): Kupilam poradnik. Dziękuję za wstępną recenzję. Życzę powodzenia! PS: Pozostały 2 sztuki w cenie 140zł!! RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tomono - 11-05-2015 15:59 Również zakupiłem poradnik i jak najbardziej polecam. RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - tamaczek - 11-05-2015 16:03 Mógłbyś wytłumaczyć mi jedną rzecz, bo chciałem kupić poradnik jednak coś mi tu nie gra. Wcześniej pisałeś, że zostały 2 sztuki, z tego co widzę to szykiryki kupiła jeden i dalej piszesz, że masz 2 sztuki. Ciekawy jestem jak to wpłynie na konkurencję skoro większość zapewne zacznie promować swoje oferty w miejscach, które im poleciłeś. Jak Tomono kupił to dalej są 2 sztuki na sprzedaż ? :O RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 11-05-2015 16:06 (11-05-2015 16:03)tamaczek napisał(a): Mógłbyś wytłumaczyć mi jedną rzecz, bo chciałem kupić poradnik jednak coś mi tu nie gra. Wcześniej pisałeś, że zostały 2 sztuki, z tego co widzę to szykiryki kupiła jeden i dalej piszesz, że masz 2 sztuki. Ciekawy jestem jak to wpłynie na konkurencję skoro większość zapewne zacznie promować swoje oferty w miejscach, które im poleciłeś. Jak Tomono kupił to dalej są 2 sztuki na sprzedaż ? :O Już wyjaśnię. Jedną sztukę miałem zarezerwowaną dla jednego z użytkowników, niestety nie odezwał się. Tomono kupił wcześniej poradnik, nie dzisiaj. Co do konkurencji, nie można się ograniczać do miejsc, które podałem Mam nadzieję, że wytłumaczyłem. PS: Dodatkowo, pisałem pare stron wcześnie, że przenosze dwie sztuki z konkurencyjnego forum. RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - xjointmanx - 11-05-2015 16:13 Również kupiłem lecz nadal czekam aż pieniążki się zaksięgują się u Tyrkijt na koncie także też napiszę opinie poradnika RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 11-05-2015 16:37 (11-05-2015 16:13)xjointmanx napisał(a): Również kupiłem lecz nadal czekam aż pieniążki się zaksięgują się u Tyrkijt na koncie także też napiszę opinie poradnika Ja również czekam aż pieniądze będą u mnie. PS: POZOSTAŁA JEDNA SZTUKA 140ZŁ! RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - yewryk - 12-05-2015 06:53 Biorę! RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Varnity - 12-05-2015 09:03 Zakupilem poradnik, większość jest o instalacji wordpres. Nisze znałem ale ta metoda opisana w poradniku jest swietna. Zobacze czy będzie skuteczna RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Ando - 12-05-2015 13:21 I jak wyniki u tych, którzy kupili? RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 12-05-2015 20:31 (12-05-2015 13:21)Ando napisał(a): I jak wyniki u tych, którzy kupili? Cały czas tym co do mnie piszą odpowiadam i pomagam. Są na etapie rejestracji w sieciach af. |