Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Leadmore.pl - niepoważna firma - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396)
+---- Wątek: Leadmore.pl - niepoważna firma (/Temat-Leadmore-pl-niepowazna-firma-111949)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - erykziele12 - 08-04-2015 01:56

(08-04-2015 00:13)Maciejoss20 napisał(a):  Mi tez wyplacili pierwsza kwote drugiej juz nie. Bo tylko tak robia nowym uzytkownikom co nie przynosza im pokaznych zyskow nie ubija kury znoszacej zlote jajka bo dla nich przeciez kasa z tego plynie.
Leadmore to nie serwis by caritas żeby utrzymywać swoich partnerów... Undecided Nie przynosisz zysku - wylatujesz, nie ważne czy ten zysk to 4 zł /msc czy 50 tyś. /msc , jeśli Twoje leady mają niską skuteczność a serwis musi do nich dopłacać to dostajesz kopa na do widzenia i możesz się przenosić na serwisy w których zamiast 10 ledów dziennie będziesz mieć 1 albo 0 , bo naliczają dopiero gdy już oni dostają swoją część. A jeśli chodzi o kwestię niewypłacania "zarobionych" pieniędzy - tej kasy nie było i nie ma bo niczego nie zarobiłeś, gdybyś zarobił to by Ci wypłacili Twoją część i wzięli swoją, a skoro 300 zł jest z fraudów to mają dokładać na interes? Niestety minusem tego systemu jest to, że jak cały czas masz niską skuteczność to wylecisz dopiero po tym jak stracisz czas na "nabicie" fraudów, ale jak się ma normalną skuteczność to konwersja jest wyższa, bo w kasie którą wam wypłacają są też leady z pustych kont na których lm poniekąd traci.

RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Terrorak - 08-04-2015 06:00

Dodam jeszcze, ze mialem 50aktywacji przy 2,5% konwersji wiec policzcie sobie ilosc wejsc, no ale trudno. Na pewno jakas czesc z tych ludzi miala hajs na koncie, wiec leadmore sobie na mnie najzwyczajniej zarobilo, nie wiem ile, ale zarobilo. Postąpili nie w porządku

RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Varnity - 08-04-2015 06:08

Po co ta dyskusja, przejdź na inny serwis bo na innych nie dostaniesz bana tylko dlatego że nie generujesz wystarczająco zysku beka

RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Terrorak - 08-04-2015 06:15

Oczywiście, konto mam juz w innym serwisie założone, ale tak jak obiecalem - takiego zachowania nie zostawię bez niczego.

RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - prololex - 08-04-2015 06:28

Konkurencja nie śpi i to dosłownie.

RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Terrorak - 08-04-2015 06:52

Liziodupy tym bardziej

RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Terrorak - 08-04-2015 17:09

Dzisiaj mi odpisali na wczorajasza wiadomosc XDDD
hahahaha
Parodia serwisu
[Obrazek: EMWBL6N.jpg]

RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - saq714 - 08-04-2015 17:31

@up
Co w tym śmiesznego?
Czy tylko ja nie dostrzegam śmiesznego aspektu wypowiedzi uderza wyżej?

RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - wojtek113 - 08-04-2015 17:49

Jeśli ktoś ma problem z leadmore lub innymi serwisami oferujące usługę subskrypcji polecam przenieść się na SMS Premium. I fraudujcie ile wlezie Tongue

RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - linoskoczek - 08-04-2015 18:52

(08-04-2015 17:31)saq714 napisał(a):  @up
Co w tym śmiesznego?
Czy tylko ja nie dostrzegam śmiesznego aspektu wypowiedzi uderza wyżej?

Chyba tak... Bez obrazy, ale dobrze wiadomo o co chodzi, jeśli przeczytałeś temat. Nie jestem wredny (tym badziej, że kto pyta nie błądzi), więc wyjaśnię:
Gość miał nabić 50 leadów w programie (czyli miał zarobić 200zł) i miał otrzymać blokadę. Napisał do administracji w sprawie tej blokady, a oni mu odpisali dokładnie to, co jest na zdjęciu.