MixSub.pl - Oficjalny temat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MixSub.pl - Oficjalny temat (/Temat-MixSub-pl-Oficjalny-temat-104571) |
RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - kam100 - 26-12-2014 14:54 Nie udostępniamy informacji na temat swoich danych osobowych W nic nie musisz wierzyć. Już powiedziałem, że czas nas zweryfikuje. Proszę o nie offtopowanie. RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - mppoznan - 26-12-2014 15:10 (26-12-2014 14:37)kam100 napisał(a): Czyli jeśli mam 20 lat firma odrazu nie ma prawa wybić się na rynku ? Coraz więcej wymyślonych powodów czemu MixSub miałby nie osiągnac sukcesu... No ale kwoty rzędu 4500 zł to może nie starczyć nawet na jedną porządniejszą wypłatę dla jednego partnera.. RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - haha40027 - 26-12-2014 15:17 @mppoznan "Pierw były HYIPy, później MLM i w tym momencie jest Forex." Skąd wiesz ile było HYIPów i dalszych "inwestycji"? Małymi krokami mógł dojść do niezłej kasy, mało to jest takich historii na forach? Może zamiast kolejnych postów z docinkami poczekacie na, jak to się mówi, konkrety, czyli start serwisu(z kopyta ), a dopiero potem będziecie wyciągać wnioski. Ja rozumiem, że doświadczenie nauczyło pewnych rzeczy, ale ludzie gość jeszcze nie wystartował, a Wy już od samego początku "zmieszaliście go z błotem", można tak powiedzieć. Proszę Was, okażcie trochę człowieczeństwa, bo obecna atmosfera w temacie pokazuje, że zaraz gościa zjecie albo zjedziecie, że w pięty mu pójdzie... @ Nie to, żebym kogoś bronił, ale jest to przykre, że czasem można się dopatrzeć tyle nienawiści i wypowiedzi na wzór "na pewno Ci się nie uda" :| RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - zozols1 - 26-12-2014 15:18 Ok, może przestańmy na pana i jego współwłaściciela naciskać. Zobaczmy co pokażą za jakiś czas. Jest tu ktoś co testował serwis? Jeśli tak to prosiłbym o opinię. RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - bolo9797 - 26-12-2014 15:19 (26-12-2014 15:10)mppoznan napisał(a):(26-12-2014 14:37)kam100 napisał(a): Czyli jeśli mam 20 lat firma odrazu nie ma prawa wybić się na rynku ? Coraz więcej wymyślonych powodów czemu MixSub miałby nie osiągnac sukcesu... Moze wez jeszcze raz przeczytaj co on napisal... On podal to jako przyklad jednych z inwestycji RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Killer - 26-12-2014 15:31 Nie żebym się czepiał ale jak czytam te wywody to mi się przypomina Niedzwiecki z EasySub i jego historie na http://forum.lockerz.com.pl o mega zarobkach i planach rozwoju samego LCP. Oczywiście życzę jak najlepiej chociaż sam w to nie wierzę, po samych wypowiedziach widać brak obycia w temacie, nie wspominając o namawianiu do nie płacenia podatków. RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - mppoznan - 26-12-2014 15:34 Bolo, wiadomo ze tych inwestycji moglo byc więcej, chodzi o skale w jakiej człowiek myśli, kam wypowiedział sie tak, jakby kwota 4500 miała byc znacząca i zrobić na nas wrażenie. W takich kategoriach widocznie myśli. Kwota ta powinna byc kropla w morzu skoro chce sie byc właścicielem serwisu a nie userem serwisu.. Ale tak jak mówicie, nie ma co czekać od razu na koniec, poczekajmy najpierw na start aż pokażą co i jak nie ma co z góry zakładać ze bedzie źle.. RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Branzolek - 26-12-2014 17:16 (26-12-2014 12:19)domin_dz napisał(a): Najbardziej mnie śmieszą wypowiedzi, że to firma krzak i może zawinąć się z hajsem... Co to za różnica w jakim kraju zarejestrowana jest firma, przecież nikt nie odzyskał kasy od icharge, instantera, firesa po zmianie właściciela i masy innych serwisów, które miały firmę zarejestrowaną w Polsce. I tu się mylisz mój drogi RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - domin_dz - 26-12-2014 17:40 (26-12-2014 17:16)Branzolek napisał(a):(26-12-2014 12:19)domin_dz napisał(a): Najbardziej mnie śmieszą wypowiedzi, że to firma krzak i może zawinąć się z hajsem... Co to za różnica w jakim kraju zarejestrowana jest firma, przecież nikt nie odzyskał kasy od icharge, instantera, firesa po zmianie właściciela i masy innych serwisów, które miały firmę zarejestrowaną w Polsce. To wskaż kogoś kto odzyskał pieniądze np. drogą sądową, siłą lub innym sposobem z jakiegoś serwisu, który się zescamił. Widziałem tylko płacz w tematach owych serwisów i groźby czego to oni im nie zrobią, że zbiorą się w grupę i pojadą do siedziby, wpier... właścicielom, założą sprawę w sądzie a tak na prawdę to myśleli, że dzięki temu właściciele serwisów się wystraszą i wypłacą hajs, to samo było po upadku EasySub'a - żadnej różnicy nie widzę jeżeli chodzi o wypłaty po upadku serwisów bez względu na to gdzie miały zarejestrowaną firmę. RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Branzolek - 26-12-2014 17:57 (26-12-2014 17:40)domin_dz napisał(a):Wskaze ci siebie(26-12-2014 17:16)Branzolek napisał(a):(26-12-2014 12:19)domin_dz napisał(a): Najbardziej mnie śmieszą wypowiedzi, że to firma krzak i może zawinąć się z hajsem... Co to za różnica w jakim kraju zarejestrowana jest firma, przecież nikt nie odzyskał kasy od icharge, instantera, firesa po zmianie właściciela i masy innych serwisów, które miały firmę zarejestrowaną w Polsce. Z instantera wyslalem im skan pozwu i kase oddali A fires wszystko oddał uczciwie |