Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
MixSub.pl - Oficjalny temat - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: MixSub.pl - Oficjalny temat (/Temat-MixSub-pl-Oficjalny-temat-104571)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - kam100 - 26-12-2014 14:54

Nie udostępniamy informacji na temat swoich danych osobowych Smile W nic nie musisz wierzyć. Już powiedziałem, że czas nas zweryfikuje. Proszę o nie offtopowanie.

RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - mppoznan - 26-12-2014 15:10

(26-12-2014 14:37)kam100 napisał(a):  Czyli jeśli mam 20 lat firma odrazu nie ma prawa wybić się na rynku Smile? Coraz więcej wymyślonych powodów czemu MixSub miałby nie osiągnac sukcesu...

@suchy0001

Nie mam żadnych tajemnic Wink Nie było to 10zł a 10$ uściślając Jerk2 Miałem kapitał zakładowy w wysokości 1800zł. Pierw były HYIPy, później MLM i w tym momencie jest Forex. Niektóre moje inwestycje to były złote strzały. Np. zainwestowałem w jednego HYIPa 1000zł a wypłaciłem z niego 4500zł. Ale wydaje mi się, że odbiegamy od tematu. Może kiedyś założe bloga i opiszę jak to wszystko się toczyło. W każdym bądź razie będzie co czytać.

No ale kwoty rzędu 4500 zł beka to może nie starczyć nawet na jedną porządniejszą wypłatę dla jednego partnera..

RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - haha40027 - 26-12-2014 15:17

@mppoznan
"Pierw były HYIPy, później MLM i w tym momencie jest Forex."
Skąd wiesz ile było HYIPów i dalszych "inwestycji"? Małymi krokami mógł dojść do niezłej kasy, mało to jest takich historii na forach?

Może zamiast kolejnych postów z docinkami poczekacie na, jak to się mówi, konkrety, czyli start serwisu(z kopyta Big Grin ), a dopiero potem będziecie wyciągać wnioski.

Ja rozumiem, że doświadczenie nauczyło pewnych rzeczy, ale ludzie gość jeszcze nie wystartował, a Wy już od samego początku "zmieszaliście go z błotem", można tak powiedzieć.

Proszę Was, okażcie trochę człowieczeństwa, bo obecna atmosfera w temacie pokazuje, że zaraz gościa zjecie albo zjedziecie, że w pięty mu pójdzie...
@ Nie to, żebym kogoś bronił, ale jest to przykre, że czasem można się dopatrzeć tyle nienawiści i wypowiedzi na wzór "na pewno Ci się nie uda" :|

RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - zozols1 - 26-12-2014 15:18

Ok, może przestańmy na pana i jego współwłaściciela naciskać. Zobaczmy co pokażą za jakiś czas.
Jest tu ktoś co testował serwis? Jeśli tak to prosiłbym o opinię.

RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - bolo9797 - 26-12-2014 15:19

(26-12-2014 15:10)mppoznan napisał(a):  
(26-12-2014 14:37)kam100 napisał(a):  Czyli jeśli mam 20 lat firma odrazu nie ma prawa wybić się na rynku Smile? Coraz więcej wymyślonych powodów czemu MixSub miałby nie osiągnac sukcesu...

@suchy0001

Nie mam żadnych tajemnic Wink Nie było to 10zł a 10$ uściślając Jerk2 Miałem kapitał zakładowy w wysokości 1800zł. Pierw były HYIPy, później MLM i w tym momencie jest Forex. Niektóre moje inwestycje to były złote strzały. Np. zainwestowałem w jednego HYIPa 1000zł a wypłaciłem z niego 4500zł. Ale wydaje mi się, że odbiegamy od tematu. Może kiedyś założe bloga i opiszę jak to wszystko się toczyło. W każdym bądź razie będzie co czytać.

No ale kwoty rzędu 4500 zł beka to może nie starczyć nawet na jedną porządniejszą wypłatę dla jednego partnera..

Moze wez jeszcze raz przeczytaj co on napisal... On podal to jako przyklad jednych z inwestycji facepalm

RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Killer - 26-12-2014 15:31

Nie żebym się czepiał ale jak czytam te wywody to mi się przypomina Niedzwiecki z EasySub i jego historie na http://forum.lockerz.com.pl o mega zarobkach i planach rozwoju samego LCP. Oczywiście życzę jak najlepiej chociaż sam w to nie wierzę, po samych wypowiedziach widać brak obycia w temacie, nie wspominając o namawianiu do nie płacenia podatków.

RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - mppoznan - 26-12-2014 15:34

Bolo, wiadomo ze tych inwestycji moglo byc więcej, chodzi o skale w jakiej człowiek myśli, kam wypowiedział sie tak, jakby kwota 4500 miała byc znacząca i zrobić na nas wrażenie. W takich kategoriach widocznie myśli. Kwota ta powinna byc kropla w morzu skoro chce sie byc właścicielem serwisu a nie userem serwisu..
Ale tak jak mówicie, nie ma co czekać od razu na koniec, poczekajmy najpierw na start aż pokażą co i jak Smile nie ma co z góry zakładać ze bedzie źle..

RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Branzolek - 26-12-2014 17:16

(26-12-2014 12:19)domin_dz napisał(a):  Najbardziej mnie śmieszą wypowiedzi, że to firma krzak i może zawinąć się z hajsem... Co to za różnica w jakim kraju zarejestrowana jest firma, przecież nikt nie odzyskał kasy od icharge, instantera, firesa po zmianie właściciela i masy innych serwisów, które miały firmę zarejestrowaną w Polsce.

I tu się mylisz mój drogi Smile

RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - domin_dz - 26-12-2014 17:40

(26-12-2014 17:16)Branzolek napisał(a):  
(26-12-2014 12:19)domin_dz napisał(a):  Najbardziej mnie śmieszą wypowiedzi, że to firma krzak i może zawinąć się z hajsem... Co to za różnica w jakim kraju zarejestrowana jest firma, przecież nikt nie odzyskał kasy od icharge, instantera, firesa po zmianie właściciela i masy innych serwisów, które miały firmę zarejestrowaną w Polsce.

To wskaż kogoś kto odzyskał pieniądze np. drogą sądową, siłą lub innym sposobem z jakiegoś serwisu, który się zescamił. Widziałem tylko płacz w tematach owych serwisów i groźby czego to oni im nie zrobią, że zbiorą się w grupę i pojadą do siedziby, wpier... właścicielom, założą sprawę w sądzie a tak na prawdę to myśleli, że dzięki temu właściciele serwisów się wystraszą i wypłacą hajs, to samo było po upadku EasySub'a - żadnej różnicy nie widzę jeżeli chodzi o wypłaty po upadku serwisów bez względu na to gdzie miały zarejestrowaną firmę. Smile

RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Branzolek - 26-12-2014 17:57

(26-12-2014 17:40)domin_dz napisał(a):  
(26-12-2014 17:16)Branzolek napisał(a):  

To wskaż kogoś kto odzyskał pieniądze np. drogą sądową, siłą lub innym sposobem z jakiegoś serwisu, który się zescamił. Widziałem tylko płacz w tematach owych serwisów i groźby czego to oni im nie zrobią, że zbiorą się w grupę i pojadą do siedziby, wpier... właścicielom, założą sprawę w sądzie a tak na prawdę to myśleli, że dzięki temu właściciele serwisów się wystraszą i wypłacą hajs, to samo było po upadku EasySub'a - żadnej różnicy nie widzę jeżeli chodzi o wypłaty po upadku serwisów bez względu na to gdzie miały zarejestrowaną firmę. Smile
Wskaze ci siebie Smile
Z instantera wyslalem im skan pozwu i kase oddali Smile
A fires wszystko oddał uczciwie