Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 27-12-2013 02:00

(27-12-2013 01:53)bcclicks napisał(a):  Nie już podziękuje za taki traffic

Powiedz co promujesz a pomogę Ci dopasować odpowiednią formę reklamy.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - bcclicks - 27-12-2013 02:05

I co mi zaproponujesz maila za 30 pln z którego też nic nie będzie. Dzięki jak już pisałem nie skorzystam więcej.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 27-12-2013 02:11

(27-12-2013 02:05)bcclicks napisał(a):  I co mi zaproponujesz maila za 30 pln z którego też nic nie będzie. Dzięki jak już pisałem nie skorzystam więcej.

Niekoniecznie wszytko zależy od tego co promujesz. Jeśli np. serwis podobny do sejfika mail byłby naprawdę dobrym rozwiązaniem... ale jeśli nie chcesz dać sobie pomóc nic na siłę Wink

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - NexGaming27 - 27-12-2013 09:25

Cytat:Świąteczna bramka już wyłączona... ale problem pozostał i trzeba by to sprawdzić aby za rok nie było podobnych problemów
No tak, tylko jak to sprawdzić, skoro nie ma już Świątecznej Bramki?

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 27-12-2013 12:42

(27-12-2013 09:25)NexGaming27 napisał(a):  
Cytat:Świąteczna bramka już wyłączona... ale problem pozostał i trzeba by to sprawdzić aby za rok nie było podobnych problemów
No tak, tylko jak to sprawdzić, skoro nie ma już Świątecznej Bramki?

Admin sprawdzić może Wink

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 30-12-2013 18:06

Końcówka miesiąca... czyli najlepszy dzień na zlecenie wypłaty (dzięki czemu maksymalny czas oczekiwania na wypłatę wyniesie 7 dni) a aby kwota zlecenia była jak najwyższa warto sprzedać zgromadzone sejfikowe punkty. Osoby chcące korzystnie sprzedać punkty (po wyższej cenie niż samodzielna wymiana nawet na poziomie platynowym) proszę o PW na forum bądź bezpośrednio w serwisie nick: michalx2008x

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Pole - 01-01-2014 11:14

Ile oferujesz za 1k punktów ? A gdy jest ich powiedzmy 500 tys. to jaka będzie cena za całość ?

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 01-01-2014 12:26

(01-01-2014 11:14)Pole napisał(a):  Ile oferujesz za 1k punktów ? A gdy jest ich powiedzmy 500 tys. to jaka będzie cena za całość ?

Za 1k mogę zaoferować 44gr a za 500k 225zł

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 04-01-2014 19:00

Zapraszam serdecznie na moje aukcje http://sejfik.com/pages/aukcje.php?user=michalx2008x#aukcje

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 10-01-2014 23:56

@up