Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Opinie o serwisach zarobkowych (https://zarabiam.com/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 14-08-2017

Myślę że jutro to będzie ogarnięte. Support przez weekend nie pracuje więc nie ma co spamować do nich z pytaniami tylko trzeba cierpliwie czekać. Szkoda tylko że czekamy na to co i tak jest dla nas jest rozczarowujące i niezbyt korzystne.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - dwa345 - 14-08-2017

(13-08-2017, 21:20)LikeIt napisał(a):
(12-08-2017, 22:52)dwa345 napisał(a): Na affiliate wszystko się da zrobić, tyle w temacie.

Pewnie "wiem ale nie powiem" Big Grin Czy się mylę?

Nie, nie mylisz się.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - ComboThe - 14-08-2017

"Naprawa" statystyk zajmie im jeszcze kilka dni roboczych.. nie wiem co w tym jest na prawdę tak trudnego, że osoba za to odpowiedzialna nie może sobie z tym poradzić

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - ComboThe - 14-08-2017

Z naliczeniami dziś do dupy, zrobiłem kilka dla siebie zakupów z reflinka i nic nie zliczyło Rolleyes

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - stx92 - 15-08-2017

Widzę że dzisiaj już zlicza lepszy %, bo za 2$ mam 0.13$ ale wcześniejszych nie poprawili :/

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 15-08-2017

Kiepsko z naliczeniami? To może być przyczyną:
Cytat:You have AdBlock installed. It may affect the work of our service and you will not get your revenue. Add our website to the exceptions list by clicking here..

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - LikeIt - 15-08-2017

Mógłby ktoś podesłać link do ich FanPage'a? Szukałem ale nie znalazłem :/

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 15-08-2017

(15-08-2017, 20:49)Zawadson napisał(a): Kiepsko z naliczeniami? To może być przyczyną:
Cytat:You have AdBlock installed. It may affect the work of our service and you will not get your revenue. Add our website to the exceptions list by clicking here..

Czyli jak ktoś ma adblocka to może nam nie zliczać jego zamówień. Dobrze rozumie?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 15-08-2017

(15-08-2017, 22:12)adik7276 napisał(a):
(15-08-2017, 20:49)Zawadson napisał(a): Kiepsko z naliczeniami? To może być przyczyną:

Czyli jak ktoś ma adblocka to może nam nie zliczać jego zamówień. Dobrze rozumie?

Pewnie tak.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - stx92 - 16-08-2017

:o no to dobrze wiedzieć, ciekawe kiedy poprawia wcześniejsze rozliczenia z tych śmiesznych 3.2%