War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty (/Temat-War-Of-Clicks-Zarabiaj-Grajac-Dowod-Wyplaty-109117) |
RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty - mikuss - 03-07-2015 21:50 (01-07-2015 18:43)Dramon123 napisał(a): Wynająłem referrale...Czy teraz muszę coś robić oprócz tego czy działają one automatycznie i będą nabijać? tak jak w innych bux tak i tutaj musisz klikać reklamy by otrzymać naliczenie $ co każdy sezon. colonized referal tutaj są realne osoby według zapewnień admina więc nie masz żadnej pewności, że będą aktywni. Ja mam 420 i po zmianach z reklamami z sezonu na sezon mam coraz mniej ore więc i $ zastanawiam się nad dalszym sensem utrzymywania tutaj konta jak po odjęciu od zarobku kwoty którą muszę wydać na przedłużanie to różnica jest na prawdę mikroskopijna ( spadek o dobre 70% ) RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty - rejwus15 - 06-07-2015 09:26 Nie za bardzo wiem jak ustawić w bocie, aby klikał w WarGrid. Pomoże ktoś? RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty - mikuss - 06-07-2015 09:29 (06-07-2015 09:26)rejwus15 napisał(a): Nie za bardzo wiem jak ustawić w bocie, aby klikał w WarGrid. Pomoże ktoś? klikajcie reklamy botem klikajcie .... nie dość, że wy na kontach bany zobaczycie to znowu admin coś "mądrego" wymyśli i nie będzie najmniejszego sensu kupować colonized referral bo już w ogóle będzie z nich co sezon 0 ore RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty - rejwus15 - 06-07-2015 09:32 Cytat:klikajcie reklamy botem klikajcie .... Spokojnie i tak nic nie zdziałasz i każdy postąpi tak jak będzie chciał.. RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty - mikuss - 06-07-2015 09:38 (06-07-2015 09:32)rejwus15 napisał(a):Cytat:klikajcie reklamy botem klikajcie .... konsekwencje powinni ponosić tylko oszuści klikający botem a tutaj przez oszustów konsekwencje ponoszą wszyscy w postaci 0 ore co sezon lub takich ilości która nie wystarcza nawet na utrzymanie posiadanych a co tu mówić o zakupie nowych czy jakimkolwiek zarobku RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty - jamroczik - 06-07-2015 23:17 Ile średnio można z tego programu wyciągnąć na dzień? Nie mając referrali żadnych. RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty - mikuss - 07-07-2015 06:16 (06-07-2015 23:17)jamroczik napisał(a): Ile średnio można z tego programu wyciągnąć na dzień? Nie mając referrali żadnych. 0.02$ plus w zależności od rangi do kilku warcoins, chyba że offerwals będziesz robił no to wtedy już więcej ale z samych reklam szału nie ma zarabiało się na wynajmowanych refach to przez bandę jełopów korzystających z bota po dupie dostali wszyscy - skończyło się zarabianie RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty - SkagGully - 16-07-2015 15:23 czyli teraz jakby wykupić 20 rental refów to ile by można zarobić po miesiącu? RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty - mikuss - 16-07-2015 15:39 (16-07-2015 15:23)SkagGully napisał(a): czyli teraz jakby wykupić 20 rental refów to ile by można zarobić po miesiącu? prawdopodobnie nic, dobrze będzie jeśli na ich przedłużenie zbierzesz ja przy 450 colonized 3 sezon mam 0 ore a wszystko dzięki wszystkim botowcom RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty - Tom44b - 16-07-2015 16:26 Ja również mam mniej ore ( 21 ore przy 59 RR + profit na 3 sezony jeszcze ), ale teraz bezpośredni poleceni zaczynają wpadać przynajmniej u mnie po całym tym zamieszaniu z linkiem affilacyjnym. Jak w tym linku miało się podany swój nick to ostatnio drastycznie spadła ilość unikalnych wizyt ( błąd, względy bezpieczeństwa ??? ). A rozwiązaniem jest zamiana linku affilacyjnego z nickiem na link affilacyjny z HEXEM. Tu z kolei od razu wzrosła mi znacząco ilość warcoinów, a nawet zdobyłem kilku bezpośrednich poleconych. Może komuś się przyda Na forum WOC jest cała dyskusja na ten temat. |