![]() |
Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. (/Temat-Ppadownload-net-Zarabiaj-Tysiace-Na-Uploadzie-52569) |
RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - XxGroszekxX - 18-07-2012 11:38 powiem wam jedno jak zalicza wam to jest cale szczęscie, a pobraania to na pewno prędzej czy później wam wejdą ![]() ja dzisiaj kupilem starter za 3 zł z plusa i zaliczylo mi wszystkie oferty 5/5 bez powtarzania jakiejs oferty ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Jaro070 - 18-07-2012 12:16 @XxGroszekxX Mi zalicza 6/5 z CB. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - rosa1822 - 18-07-2012 12:17 U mnie wpadło drugie pobranie z USA na FC ![]() ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - sedor - 19-07-2012 12:51 (18-07-2012 11:38)XxGroszekxX napisał(a): powiem wam jedno jak zalicza wam to jest cale szczęscie, a pobraania to na pewno prędzej czy później wam wejdą gdzie kupujesz startery za 3 zł ? RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - tollusiek - 19-07-2012 13:33 Witam, zainteresował mnie sposób zarobku poprzez stronę ppadownload.net. Problem w tym, że nic o nim nie wiem, więc żeby nie zakłócać ładu w tym wątku, prosiłbym jeśli jest to możliwe, o jakiś poradnik bądź wiadomość na moją skrzynkę odbiorczą. Wiecie, typu jak zacząć, ogólnie jestem zielony w całym tym pojęciu. Serdecznie pozdrawiam użytkowników zarabiam.com, tollusiek. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Jaro070 - 19-07-2012 13:34 @sedor W kiosku RUCHu. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 19-07-2012 15:25 (19-07-2012 12:51)sedor napisał(a):(18-07-2012 11:38)XxGroszekxX napisał(a): powiem wam jedno jak zalicza wam to jest cale szczęscie, a pobraania to na pewno prędzej czy później wam wejdą Najlepiej na allegro, z heyah są po 30gr a mają od 9 gr w górę na koncie, są aktywne rok. (19-07-2012 13:33)tollusiek napisał(a): Witam, zainteresował mnie sposób zarobku poprzez stronę ppadownload.net. Problem w tym, że nic o nim nie wiem, więc żeby nie zakłócać ładu w tym wątku, prosiłbym jeśli jest to możliwe, o jakiś poradnik bądź wiadomość na moją skrzynkę odbiorczą. Wiecie, typu jak zacząć, ogólnie jestem zielony w całym tym pojęciu. http://ppadownload.net/index.php?cat=howtostart Miłego oglądania ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - surfer0700 - 19-07-2012 15:29 Od czego zależy pobieranie na stałym IP? U kolegi i krisa z forum pobiera normalnie bez jakichś tam limitów, mimo, że mają stałe łącze. Ja również mam od kilku dni stałe i niestety nie pobiera . . . Macie pomysł jak to obejść? Wpisanie "na sztywno" DNSów czy IP nic nie da? A pewnie w dodatku jest zabronione. . . RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 19-07-2012 16:47 pobranie zależy od: - przeglądarki - numeru RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - surfer0700 - 19-07-2012 16:57 Jaką przeglądarkę polecacie? Próbowałem na operze, google chrome i firefox, niestety bezskutecznie . . . A co z numerem IP? Proxy jest zabronione, tak? A mogę wpisać na sztywno jakiś DNS albo IP? |