Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439)

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Zaperr44 - Wczoraj 23:29

Dzięki Big Grin Usunąłem maila o tym i już zapomniałem. Pierwszy raz biorę udział w takiej dyskusji, oni nam podeślą jakiegoś maila do wypełnienia danych do przelewu? I w ciągu ilu zazwyczaj rozliczają się po wzięciu udziału w dyskusji, bo też dzisiaj właśnie wypełniłem ostatnie zadania.

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - Wczoraj 23:45

(Wczoraj 23:29)Zaperr44 napisał(a):  Dzięki Big Grin Usunąłem maila o tym i już zapomniałem. Pierwszy raz biorę udział w takiej dyskusji, oni nam podeślą jakiegoś maila do wypełnienia danych do przelewu? I w ciągu ilu zazwyczaj rozliczają się po wzięciu udziału w dyskusji, bo też dzisiaj właśnie wypełniłem ostatnie zadania.

Nie wiem jak oni to rozliczą i jak długo to potrwa, bo z tej firmy mam pierwszy raz dyskusje.