RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - asiorek - 04-12-2014 11:24
a czy jesli nie mam 18 lat a chcial bym wyplaic to moge opdac dane np znajomego a numer konta swoj ? Sprawdzaja oni o w jakis sposob ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - batman - 04-12-2014 11:40
Mam pytanie
Jak w programie stream wpisac zeby opoznienie bylo np po 15 sekundach?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 04-12-2014 11:59
(04-12-2014 11:24)asiorek napisał(a): a czy jesli nie mam 18 lat a chcial bym wyplaic to moge opdac dane np znajomego a numer konta swoj ? Sprawdzaja oni o w jakis sposob ?
@[asiorek] ,tak, jak wspominali wcześniej użytkownicy- może być tak, że leadmore/freebiz poprosi Cie o skan dowodu (było kilka takich przypadków).
Jak masz takich znajomych, którzy bez problemu 'wyskoczą' ze swojego dokumentu i Ci go powierzą w celu zeskanowania swoich danych to gratuluje .
Wypłać na rodziców, w końcu i tak będziesz się z tego rozliczał, więc zrobią to za Ciebie opiekunowie (znajomy się za CIebie nie rozliczy).
Poza tym P. Arek czyta ten temat na bieżąco, a Ty tutaj kombinujesz jak zlecić wypłatę na inną osobę
Już jeden z użytkowników chciał tutaj wysłać na konto swojej dziewczyny czy coś i dobrodusznie o tym powiadomił leadmore... zajrzyj kilka stron wstecz
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nesarions - 04-12-2014 12:12
ma ktos moze jakis nr tel z ktorego nie korzystał do weryfikacji potrzebuje jednego na szybko jak cos walic na PW
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - michal_olga - 04-12-2014 12:45
szykiryki - o mnie mowa dlatego najlepiej podać wszystkie dane jakieś osoby
Kasa przyszła ;D pierwsze 8 dni pracy i 1,5 tys na moim koncie ahh.. pieknie ;D
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - asiorek - 04-12-2014 12:53
nie no spokojnie, dzieki za wyczerpujaca odpowiedz, ja tylko spytalem czy tak mozna
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Inspired - 04-12-2014 13:20
U mnie również przelew na koncie
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ASTONEQ - 04-12-2014 13:22
Moze z okazji grudnia i zbliżających się świąt dacie możliwość zlecenia trzeciej wypłaty (chociażby powyżej 700 zł)
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - mumminos - 04-12-2014 14:54
Cieszcie sie wyplatami bo ja czekam juz 2 tydzien i poczekam pewnie jeszcze dlugo.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 04-12-2014 15:07
@asiorek, spoko, tak jak mówię- nie masz 18 lat- wypłac na rodziców. To najrozsądniejsza opcja.
@mumminos, a wysłałeś rachunek?
|