RE: FireSub - ogólna dyskusja - dante107 - 25-03-2014 16:53
(25-03-2014 13:45)Diqtion napisał(a): Będzie LiveStream sportowy na dniach (przerobione KSW) z możliwością edycji nazwy, opisu, screena (to na pewno, a może jeszcze tła, czy logo, ale o tym pomyślimy). Dojdzie też nowy lepszy program do Filmów i Seriali Online.
Stream KSW miał działający stream... idealnie by było jakby ten LiveStream miał możliwość podpięcia do niego transmisji (działał by kilkadziesiąt sekund, później popup i jak ktoś zrobi to co trzeba transmisja mu wraca i działa dalej).
RE: FireSub - ogólna dyskusja - aero2 - 25-03-2014 16:57
Sportowy...czekam na zwykły live stream a najlepiej adult +18.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - MartinS - 25-03-2014 16:58
Jest to raczej niewykonalne, ponieważ każdy stream ma inny player, który trzeba indywidualnie dopasowywać do ramki. Jeśli już miałaby być taka możliwość, to tylko z jednego źródła, które ma nonstop takie same okna odtwarzacza. Porozmawiamy z programistą, lecz nic nie obiecujemy.
Co do usługi +18, musielibyśmy mieć pewność, że wygenerujecie naprawdę porządny obrót na ofertach adultowych, gdyż w razie nie przekroczonego limitu - musielibyśmy dopłacać do interesu. Jeżeli znajdzie się więcej chętnych na tego typu usługę, to jak najbardziej.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Szaman1644 - 25-03-2014 17:04
Chciałem się zapytać jak to u Was jest z wypłatami, czyli kiedy można wypłacić, czy długo się czeka na zaakceptowanie leadów i ile mniej więcej się czeka na wypłatę? A i jeszcze jedno pytanko. Czy zamierzacie wprowadzić system wypłat PayPal?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - MartinS - 25-03-2014 17:14
Wypłatę za marzec zlecasz 1 kwietnia, dostajesz ją maksymalnie po 15dniach. Umowy, FV czy rachunki - akceptujemy każdy model rozliczeniowy. Leady są naliczane na bieżąco, chyba że jakieś 'zawisną w powietrzu' wtedy są dodawane przez nas ręcznie o czym na pewno będziecie informowani. Wypłacamy na PayPal, jednak jeszcze nie dodaliśmy takowej opcji w panelu
@DOWN
Od 50zł realizujemy wypłaty. Umowy będą wymagały trochę większych kwot przy wypłacie.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Szaman1644 - 25-03-2014 17:18
Jeszcze jedno pytanko, bo zapomniałem go tam zawrzeć. Jest jakieś minimum?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Danysuw - 25-03-2014 17:39
Na chama, ale jak widac da sie nawet na ask like zarobic.
To teraz czas na doladowanie
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Szaman1644 - 25-03-2014 17:42
(25-03-2014 17:39)Danysuw napisał(a):
Na chama, ale jak widac da sie nawet na ask like zarobic.
To teraz czas na doladowanie
Na czym promujesz, jeśli można spytać?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - lukasz9669 - 25-03-2014 18:05
kurde wytłumaczcie mi jedno ludzie mi piszą ze zrobili rejestracje podzwierdzili kase im zabrali a mi nie zalicza ?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - mordimer12 - 25-03-2014 18:16
okłamują Cie tak samo jak Ty ich ze to cos jest darmowe i ze dostana za free
|