![]() |
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 31-07-2025 13:33 (31-07-2025 03:39)DT82 napisał(a): To chyba najdłużej działający dziennik Co do dziennika to prawda ![]() Co do Prolific, to rzeczywiści dostanie się do grona respondentów jest bardzo trudne, wręcz w ostatnim czasie niemożliwe. Osób z Polski jest chyba wystarczająco dużo. System poleceń też jest zawieszony. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - v889 - 10-08-2025 08:42 Czekamy na podsumowanie lipca ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 17-08-2025 21:06 Witam ![]() Dziś z lekkim opóźnieniem i na szybko chciałam podsumować zarobki z lipca. Muszę przyznać, że pierwszy raz przekroczyłam sumę 2000 zł zarabiając przez Internet, w dodatku w miesiącu letnim, gdzie zazwyczaj był to statystycznie gorszy czas na zarabianie. Jednak muszę również zaznaczyć, że w sierpniu już tak pięknie nie jest:-/Takie jest właśnie zarabianie w sieci. Łączna suma zysków: 2308,30 zł + 75 zł (karty podarunkowe Allegro) + 40 zł (ekod do Biedronki) + 20 zł (doładowanie telefonu) Jest to zdecydowanie mój najwyższy wynik ![]() Gdzie i ile zyskałam? Prolific - 1265 zł uTest - 511 zł Gry na Plus - 120 zł Społeczność The Street - 110 zł Zymetria - 53 zł Badanie Opinii - 50 zł Net Panel - 50 zł YouGov Shopper - 50 zł Bo! Panel - 32 zł Poznaj.to - 20 zł ySense - 20 zł Cashisback - 27,30 zł Microsoft Rewards - 50 zł (karta Allegro) Toluna - 25 zł (karta Allegro) Klub Kantar - 40 zł (ekod Biedronka) Opinie.pl - 20 zł (doładowanie telefonu) Jak widać w Prolific zarobiłam najwięcej i to na badaniach AI. Natomiast w sierpniu już żadnego takiego badania nie miałam i stąd wiem, że sierpień będzie o wiele słabszy. Jestem ciekawa czy u innych też już nie ma tych badań? Czy to ja nie przeszłam jakiegoś testu uważności i mi już ich nie przysyłają? Dajcie znać jak jest u Was ![]() To co udało mi się nowego zrobić to zakwalifikować się do nagrywania skryptów dla AI na stronie uTest. Myślę, że to jednorazowy projekt, jednak bardzo mi odpowiadał i mogłabym uczestniczyć w takich zadaniach na stałe ( oczywiście zarabiając przy tym pieniądze). W tym momencie to wszystko. Pozdrawiam RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - chincyk - 18-08-2025 09:15 Gratki! Jak ja bym chciał powrócić do Prolific... ale raczej nie doczekam się aktywacji konta ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 18-08-2025 14:30 (18-08-2025 09:15)chincyk napisał(a): Gratki! Jak ja bym chciał powrócić do Prolific... ale raczej nie doczekam się aktywacji konta Dziękuję ![]() Niestety, ale teraz dostać się do Prolific jest bardzo trudno, nawet można powiedzieć niemożliwe. Może za jakiś czas się to zmieni. |