VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 20-05-2014 16:26 (19-05-2014 18:56)Zarobiony_Koles napisał(a): Ciekawie się czyta dziennik, jak to jest, ile dziennie czasu poświęcasz na PPA? Teraz tylko na wstawienie niszy, promo na yt? 1. Różnie. Robię czego nie dokończyłem wcześniej i/lub robię wklejki/projekty GSA/czytam poradniki/posty itd. 2. Zastanawiałem się, lecz po co mam przejść na to? Raz to nie mam niszy a 2 czemu mam porzucać coś co mi daję 2kPLN miesięcznie? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 04-06-2014 20:36 Cóż.. Zatem witam u kresu. Kresu mojego dziennika. Zarobki spadły o 30-40%. Ogółem wszystko spadło. до свидания товарищи ! RE: VanKosiara - dziennik pracy - Danny - 04-06-2014 20:40 Gratulacje wytrwałości(!), chyba najdłuższy dziennik ever ze wszystkich for I w wakacje odrabiaj finansową formę ;] RE: VanKosiara - dziennik pracy - DjVampires - 04-06-2014 21:04 Vankosiara, nie poddawaj się.. Zaszedłeś bardzo daleko.. Czytałem Twój dziennik od samego początku.. Pracuj dalej, nie daj się! Dasz radę! A zarobki również wzrosną.. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 04-06-2014 21:55 (04-06-2014 21:04)DjVampires napisał(a): Vankosiara, nie poddawaj się.. Zaszedłeś bardzo daleko.. Czytałem Twój dziennik od samego początku.. Pracuj dalej, nie daj się! Dasz radę! A zarobki również wzrosną.. Ale ja nie mówiłem, że kończę zarabianie na PPA tylko, że kończę pisać dziennik w takiej formie Kiedyś wrócę do pisania. (04-06-2014 20:40)Danny napisał(a): Gratulacje wytrwałości(!), chyba najdłuższy dziennik ever ze wszystkich for Dziękuje Za 11 dni minie rok od założenia dziennika. Tyle czasu minęło.. A w wakacje na pewno wszystko nadrobię i ruszę z kolejnym blogiem i/lub metodą zarabiania (suby lub CPA) RE: VanKosiara - dziennik pracy - Zarobiony_Koles - 30-07-2014 08:27 Żyjesz? Kiedy powracasz prowadzić dziennik? RE: VanKosiara - dziennik pracy - patryk0407 - 30-07-2014 20:59 @up prowadzi go nadal na konkurencyjnym forum VanKosiara - dziennik pracy - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |