Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii (/Temat-Skyllex-Ltd-legalna-firma-inwestycyjna-z-Australii-139800)

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - Ron - 17-03-2017 18:16

Niechce sie chwalic ale u mnie caly czas wszystko jest mniamotnie Smile
W niedziele wrocil mi depozyt jak zawsze,potem we wrorek 2 wrocily i wszystko wyplacam instant Wink
Nawet dzisiaj rano jak zlecilem wyplate to juz mam na porfeliku Blockchain Smile
Odpokac oby tak dalej bo nastepne koncza mi sie za 3 tygodnie...3mam kcioki za cala ekipe z bloga zeby mieli tyle szczescia co ja,peace Wink Smile

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - Magram12 - 17-03-2017 18:16

Cytat z grupy fb

Na szybko z webinaru Skyllex 17.03.2017

1. Został podpisany pakiet dokumentów na Licencje bankową
2. Zmiany wartości pakietów Ascent i Glimpse były tylko chwilowe i zostały zrobione tylko na życzenie komisji finansowej w ramach uzyskania Licencji bankowej.
3. Skyllex jest przygotowany na przyjęcie 600.000 inwestorów
4. Wiszące wypłaty, które nie zostały zrealizowane przez te zmiany jakie musiały być na stronie, zostaną cofnięte na wallet i prosi Tomas aby to jeszcze raz zlecić.
5. Będą video z pracy skyllex oraz o skyllex po konferencji w niemczech
6. Skyllex bierze 2% zysku dla siebie z tego co zarobi reszta idzie na wypłaty i rozwój.
7. Karty bankowe od banku Skyllex będą dostępne najpierw dla liderów i ludzi którzy ze Skyllex pracują od dawna.
8. Już w listopadzie może być bank skyllex
9. po raz kolejny mówi, że maja już odnowioną licencję ASIC i że już w maju przedstawicielstwa dostaną nową wersję.
10. Mówił o nowym punkcie w planie marketingowym dodatkowe 2% chodzi o kolejny 7 poziom po "diamond plus"?
11. Tomas prosi aby nie rozbić kilku wypłat w ciągu dnia tylko jedną a większą, to każdemu z nas przyspieszy wypłaty.
12. Bank będzie pracował z kartami Visa i MasterCard
13. Bank będzie mógł dawać kredyty

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - rafi213 - 17-03-2017 18:34

Skyllex forever Huh haha

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - Arturebiznes - 17-03-2017 18:35

Badzmy dobrej myśli i miejmy nadzieje, ze kazdy z nas jeszcze troche zarobi na skyllex Smile

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - Magram12 - 17-03-2017 18:49

Podobno niektórym już wypłaty zwrócili , żeby wypłacić jeszcze raz. U mnie nadal wisi

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - rafi213 - 17-03-2017 18:54

u mnie też wisza z wczoraj i z dzisiaj

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - Magram12 - 17-03-2017 19:27

EDIT: Cofneło mi wypłate z wczoraj

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - mariomax - 17-03-2017 19:45

U mnie oczekujące wypłaty właśnie wróciły na konto ,czekam na naliczenie z miningu i ok. 22 zlecam nową większą wypłatę .
I love Skyllex Heart

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - Magram12 - 17-03-2017 20:11

Próbuje wypłacić i ciągle jest new po czym cancelled..

RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii - Grzmociarz - 17-03-2017 20:26

a ja zleciłem wczoraj jakoś rano i "Wypłata środków 17.03.2017 00:05 Zakończono"