RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - LikeIt - 26-06-2014 18:30
Jak jest wszystko OK to nikt tu się nie odzywa, jak już coś to ludzie chwalą się ile to leadów zdobyli. Dzisiaj tak nie jest. Chyba coś jest jednak na rzeczy...
Dobra - teraz już możecie mnie hejtować
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - nesarions - 26-06-2014 18:30
Dużo osób zarabia na fanpage i takie tam i chyba się tego wstydza i wciskają kit , że na spamie hehe dlaczego tak robicie ? Nie można oszukiwać ludzi kciuk :>
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ↨NHFTHR↨ - 26-06-2014 18:33
To też spowodowane tym, że subskrypcje sms zaczynają lecieć na łeb na szyję i trzeba mieć naprawdę dobrą nisze, żeby zarabiać dobry hajs.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 26-06-2014 18:33
Dziwnym jest fakt, że osoby, które mają stałe zarobki na w miarę równym poziomie nie narzekają... Ci, którzy mają dni, w których udaje im się zarobić więcej narzekają najbardziej, zrozumcie, że jeśli jednego dnia mieliście wspaniały dzień to nie oznacza, że takie będą wszystkie...
Niedługo co 10 polak będzie miał włączoną subskrypcje a wy się dziwicie, że jest trudniej...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - zozols1 - 26-06-2014 18:36
To trzeba iść na skalę światową
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 26-06-2014 18:37
No ale 350 uv i 0 ledów to serio nie jest coś normalnego
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - LikeIt - 26-06-2014 18:37
(26-06-2014 18:33)Kiljan napisał(a): Dziwnym jest fakt, że osoby, które mają stałe zarobki na w miarę równym poziomie nie narzekają... Ci, którzy mają dni, w których udaje im się zarobić więcej narzekają najbardziej, zrozumcie, że jeśli jednego dnia mieliście wspaniały dzień to nie oznacza, że takie będą wszystkie...
Niedługo co 10 polak będzie miał włączoną subskrypcje a wy się dziwicie, że jest trudniej...
Rozumiem, ale martwi mnie to, że im więcej pracuję, tym moje zarobki są słabsze (ale nie zawsze). Strasznie to demotywuje, ale rozumiem że nie codziennie będzie tak samo. Z tego co zauważyłem to są takie dni, gdy nikt się nie skarży i wszystko działa elegancko, a dzisiaj jest odwrotnie. Jedni odczują to bardziej, inni mniej.
Za krótko bawię się w subskrypcje żeby ogarnąć od czego to zależy.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - zozols1 - 26-06-2014 18:38
Spokojnie zaraz wpadnie paczka 4 leadów
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ↨NHFTHR↨ - 26-06-2014 18:38
Ale jeżeli 3 dni pod rząd są wspaniałe a 4 jest tragiczny, to proste, że szukamy winy w czymś innym niż wypalona nisza. Jeżeli ma się takich nisz kilka i ma się świadomość tego, że napływ gotówki będzie dalej, to się tym nie przejmujemy. Ale jeżeli ja ucząc się, nie mając bogatych rodziców, zbieram sobie na jakiś określony przedmiot, widzę, że napływ gotówki zaczyna się gwałtownie kurczyć, staram się zwalić winę na cokolwiek innego. Mechanizm obronny, ot co.
(26-06-2014 18:37)erykziele12 napisał(a): No ale 350 uv i 0 ledów to serio nie jest coś normalnego 
To jest coś jak najbardziej normalnego, wypalona nisza, przypadek, cokolwiek.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 26-06-2014 18:48
3 dni dobrego zarobku to nie jest żaden stały zarobek, stały to taki który trwa podbnie ponad miesiąc, jesli kilka dni jest dobrze a kilka zlych to to sa po prostu przypadki, nikt tutaj nie mowi o wypalonej niszy, gorsze dni niestety po prostu są, a koniec miesiąca tak samo jak w maju jest gorszy ponieważ ludzie czesto doladowuja konto dopiero na poczatku miesiaca.
|