Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! (/Temat-Zarabiamy-w-FireCash-z-Diqtion-em-56206) |
RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Diqtion - 27-07-2014 00:10 Wszystkie e-maile zostały odpisane tak jak obiecałem, wracam 4 sierpnia i wtedy wszystko wraca do normy (włącznie z LiveChatami) tak jak pisałem. Gdyby pogoda się nie trafiła, na pewno chociażby z nudów odpiszę na część wiadomości w tygodniu, ale ten mój tryb offline, tak dla bezpieczeństwa wpisany RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Diqtion - 03-08-2014 21:01 Ok od jutra wraca livechat, na e-maile już sukcesywnie odpisuję. Teraz 2 tygodnie wszystko w normie później znów znikam na tydzień, ale spokojnie e-maile będę odpisywał codziennie, dam potem znać co i jak dokładnie. @Seever, odpisane. RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Seever - 03-08-2014 22:03 Dawid, wysłałem Ci email Już kiedyś razem współpracowaliśmy, mam nadzieję ,że teraz będzie lepiej, oczywiście gorąco polecam - nic lepszego nie znajdziecie, ja szukałem długo, a teraz to dopiero doceniłem . Odp: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Damkofr - 08-09-2014 22:50 godziny livechata w wiekszosci sa bardzo niekorzystne pewnie dla większości. Tylko 19-20 jest ok ;/ Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Diqtion - 09-09-2014 00:09 Na frekwencję nie narzekam. Nie mogę dopasować się tylko i wyłącznie pod osoby uczące się od 8 do godzin popołudniowych. Są i takie potrzebujące godzin porannych. Poza tym livechat to tylko dodatek, email był i będzie główną formą kontaktu. RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - leymann - 11-09-2014 08:21 Witam, wszystkich. Diqtion wysłałem Ci wiadomość możesz mi odpowiedzieć/pomóc? Pozdrawiam RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - pepe67 - 11-09-2014 08:34 @leymann: spokojnie Diqtion odpisze w przeciągu 24h. Gwarantuje Ci to Dzisiaj jest Livechat o 14, więc do tej godziny pewnie Ci odpisze RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - paaawel - 29-09-2014 20:03 Diqiton czemu mi nie odpisałeś? [email protected]? RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Diqtion - 29-09-2014 22:22 Nie mam żadnej wiadomości z takiego adresu e-mail. Odp: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - paaawel - 30-09-2014 06:26 ??? |