![]() |
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 21-02-2025 15:25 (20-02-2025 21:01)ggusiaja napisał(a):(20-02-2025 13:41)Kryspin napisał(a): Działa Ci Twój link polecający w mojezakupy? Ja dziś zauważyłem że jest error a odkąd zakupy skanuje aplikacją to loguje się na innej stronie tam jest zaproś znajomego ale żadnego linku tylko regulaminy Napisali Szanowny Panie Kamilu, przypominamy, że zmienił Pan metodologię badania na rejestrowanie zakupów poprzez aplikację YouGov Shopper – w badaniu mobilnym nie ma linków do wysyłania znajomym. Strona internetowa do logowania to portal.shopper.yougov.com. Loginem jest adres mailowy. Prosimy zalogować się na konto użytkownika (na komputerze) i wejść w zakładkę „Mój profil” następnie należy wybrać opcję „Zaproś znajomego”. Potem wystarczy wpisać adres mailowy osoby, do której chce Pan wysłać zaproszenie, kliknąć "Zaproś" i gotowe! RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 21-02-2025 16:38 (21-02-2025 15:25)Kryspin napisał(a):(20-02-2025 21:01)ggusiaja napisał(a):(20-02-2025 13:41)Kryspin napisał(a): Działa Ci Twój link polecający w mojezakupy? Ja dziś zauważyłem że jest error a odkąd zakupy skanuje aplikacją to loguje się na innej stronie tam jest zaproś znajomego ale żadnego linku tylko regulaminy Dzięki za informacje. Wolę jednak link niż wysyłanie maile ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 22-02-2025 19:22 Gdyby ktoś dostał zapro z imas do testowania zaznaczajcie że używacie najczęściej kapsułek dostaniecie się do testów RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - chincyk - 22-02-2025 23:22 mnie wywaliło i tak... ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 23-02-2025 18:37 (22-02-2025 19:22)Kryspin napisał(a): Gdyby ktoś dostał zapro z imas do testowania zaznaczajcie że używacie najczęściej kapsułek dostaniecie się do testów Niestety u mnie nie wyszło bo zaznaczyłam że czasem suszę ubrania w suszarce i się nie dostałam, ale i tak dzięki za podpowiedź ![]() Ten tydzień to totalny spadek zarobków na UHRS. Mało zadań, ale też mało czasu poświęciłam na działanie ![]() ![]() ![]() Obawiam się, że mój plan wyciągnięcia w lutym 51$ z Toloki nie wyjdzie. Z pozytywnych rzeczy to dostałam się do testowania produktów Duda High Protein (na moim FB jest już post). Już bardzo długo nie testowałam w Influenser/InStars i było to dla mnie naprawdę miłe zaskoczenie. Poza tym zarejestrowałam się w Billin - póki co zarobki po 6 dniach to 11,11 zł. Mój nick tam to ggusia, jeśli macie ochotę odwiedzić to zapraszam ![]() Ostatnie dwa dni to jestem w totalnej rozsypce, bo mnie taka gorączka wzięła, że nic prawie nie mogłam robić. Dziś dopiero trochę wracam do siebie. Dlatego wszystkim dużo zdrowia życzę ![]() |