RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Symbian - 26-06-2014 00:58
Pustą ofertę wystarczy podpiąć na swoją stronę jako np formularz zgłoszeniowy czy coś i jazda
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - denio - 26-06-2014 01:14
@up Chodziło mi po prostu o to, że z tych pustych ofert jest więcej problemów niż pożytku, a większość osób nie rozumie, że nie można używać słów typu "Darmowe", bo nic za darmo nie otrzymuje osoba, która nabierze się na nasz "konkurs".
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 26-06-2014 01:32
najwięcej leadów właśnie generują puste oferty... ponieważ na nich da się zarobić najwięcej z prostego powodu - można zrobić program unikalny wiec nie ma tu zjawiska wypalenia.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kciuk - 26-06-2014 01:36
Dokładnie Kiljan
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MrocznyKILL - 26-06-2014 01:36
Cytat:7. Wydawca zobowiązuje się do prowadzenia uczciwej współpracy z firmą „FireMedia”, nie wykorzystywania nielegalnego oprogramowania oraz innych urządzeń służących do generowania sztucznego ruchu na swojej stronie internetowej.
Czy program rozumie przez sztuczny ruch również reklamy w serwisach ptc takich jak sejfik?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 26-06-2014 03:18
(26-06-2014 01:36)MrocznyKILL napisał(a): Cytat:7. Wydawca zobowiązuje się do prowadzenia uczciwej współpracy z firmą „FireMedia”, nie wykorzystywania nielegalnego oprogramowania oraz innych urządzeń służących do generowania sztucznego ruchu na swojej stronie internetowej.
Czy program rozumie przez sztuczny ruch również reklamy w serwisach ptc takich jak sejfik?
Tutaj akurat głównie chodzi o nabijanie leadów, próby nielegalnego pozyskiwania tych leadów lub płacenia za nabijanie leadów.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MostWanted - 26-06-2014 03:53
(26-06-2014 03:18)Kiljan napisał(a): (26-06-2014 01:36)MrocznyKILL napisał(a): Cytat:7. Wydawca zobowiązuje się do prowadzenia uczciwej współpracy z firmą „FireMedia”, nie wykorzystywania nielegalnego oprogramowania oraz innych urządzeń służących do generowania sztucznego ruchu na swojej stronie internetowej.
Tutaj akurat głównie chodzi o nabijanie leadów, próby nielegalnego pozyskiwania tych leadów lub płacenia za nabijanie leadów.
Kiljan, czy Ty kiedykolwiek śpisz?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Diqtion - 26-06-2014 04:37
Pisałem już kiedyś, że ekipa FireMedia śpi od rana do południa
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - wojtas99 - 26-06-2014 06:25
Zgarnijl karton może być? Zostaw swój numer w celu weryfikacji?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 26-06-2014 08:52
Kolega mi pisał, że nie ma zasięgu z T-MOBILE.
Wszedłem na odpowiednią stronę i rzeczywiście coś jest na rzeczy gdyż ktoś zgłasza raporty:
Ale nie wiem dziwne, że o 8:00 zgłaszane i o 20:00(?) dnia dzisiejszego.
|