![]() |
VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - etokox - 10-04-2014 19:01 Odezwij się na gg ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 13-04-2014 22:28 Księga 11
Dzień Dni : Ósmy - Dziewiąty - Dziesiąty - Jedenasty - Dwunasty -Trzynasty/color]: PPA Ósmy: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Mocniejsze promowanie filmów ¦ Flagowanie kopii (z 50..) Dziewiąty: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Upload nowego filmu ¦ Dodawanie 1+ na G+ Dziesiąty: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Upload nowego filmu Jedenasty: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Mocniejsze promowanie filmów ¦ Zabawy na FB z firesub Dwunasty: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Hack w VB ¦ Reupload filmu ¦ Upload nowego filmu ¦ Dodanie bajeru zwiększającego konwersje na oba blogi ¦ Dalsze zabawy na FB Trzynasty: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Post na nowym blogu ¦ Zabawy na FB ¦ Upload nowego filmu ¦ Dodawanie 1+ na G+ Kod: Today's earnigs $39.47 Kod: Yesterday's earnigs $39.59 Kod: Month's earnings $327/750 Screenów nie ma bo tak. Wczoraj wpadł 1szy lead na firesub ![]() Teraz trochę rzadziej będę dodawał posty, bo nie chcę mi się ![]() Ogółem biorę się za robotę, bo trzeba kupić TV+PS3 oraz nowy telefon. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - Blancik100gxd - 13-04-2014 22:30 Jak można wiedzieć ile masz około filmików na yt ? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 13-04-2014 22:34 Ok. 30. RE: VanKosiara - dziennik pracy - Blancik100gxd - 13-04-2014 22:43 To bardzo mało masz tych filmików skoro tak długo zarabiasz ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - Kazio_Odlotowy - 14-04-2014 19:36 Jaką domenę polecasz dla początkującego earnera? Chodzi mi tutaj o płatną domenę .com No i do tego jakiś przyzwoity hosting. I gdzie promujesz filmiki ![]() P.S. Wiem, że to wszystko prawdopodobnie da się znaleźć w tym temacie, no ale.... to w końcu 82 strony tematu już :< RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 14-04-2014 21:12 1. Polecam GoDaddy.com 2. Biznest-host 3. YT, Dailymotion, wklejki, Google. RE: VanKosiara - dziennik pracy - Kazio_Odlotowy - 14-04-2014 22:46 Co to są wklejki? A na czym polega promowanie na google, toż to to samo co YT ![]() RE: VanKosiara - dziennik pracy - etokox - 14-04-2014 22:51 kosiara pościł kierownicę jak zarobił 1k$ w miesiąc, i zaczął zaniedbywać dziennik... Wyjdzie mu to bokiem! RE: VanKosiara - dziennik pracy - Kazio_Odlotowy - 18-04-2014 23:40 Ma ktoś gg do Kosiary? Bo mi nie odpisuje na PW :< |