![]() |
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 04-02-2025 12:17 W gfk moje zakupy korzystasz z aplikacji żeby skanować zakupy? Do mnie wysłali maila że mają propozycje abym zrezygnował ze skanera i miał aplikacje czytałem komentarze i ludzie narzekają na jej działanie RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 04-02-2025 12:42 (04-02-2025 12:17)Kryspin napisał(a): W gfk moje zakupy korzystasz z aplikacji żeby skanować zakupy? Do mnie wysłali maila że mają propozycje abym zrezygnował ze skanera i miał aplikacje czytałem komentarze i ludzie narzekają na jej działanie Do mnie w tej sprawie dzwonili kilka miesięcy temu i od sierpnia korzystam z aplikacji. Jestem z niej bardzo zadowolona, nie miałam do tej pory żadnych z nią problemów. Mogę skanować gdziekolwiek jestem, nawet jak wyjadę gdzieś. Ja widzę same plusy przejścia na aplikacje. Jest łatwa w obsłudze, szybciej się skanuje bo nie trzeba zaglądać do tych ksiązek z kodami. Moim zdaniem warto przejść na aplikację. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 08-02-2025 16:37 Ostatnio pisałam, że chciałabym się skupić na UHRS na stronie Toloka. Dziś chciałabym Wam przedstawić wyniki z ostatniego tygodnia. ![]() Uciełam nazwy hitapp, czyli zadań, ponieważ nie wiem czy mogę je przedstawiać. Ogólem wyszło 13,92$, co jest naprawdę spoko, tym bardziej, że ostatnio mało zarabiam w indeksowaniu stron (aplikacja działa w tle i jest to ostatnia z pozycji na powyższym zdjęciu). Dla porównania w grudniu za indeksowanie prawie codziennie miałam powyżej 1$, teraz jak widać jest to średnio 50 centów. Także róznica jest spora. A ogółem w Toloce mam już zarobione: 22,65$ ![]() Za tydzień postaram się dodać kolejne wyniki z tego miejsca. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 16-02-2025 12:16 Tak jak postanowiłam dziś wstawiam zestawienie zaróbków z UHRS z ostatnich 7 dni. Wynik ciut mniejszy, ale też mniej siedziałam przed komputerem ze względu na sprawy codzienne. ![]() ![]() Wyszło 9,20$. Regularnie dodaje też posty na FB, zainteresowanych zapraszam na mój FP. Link w sygnaturze. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Pitevo - 16-02-2025 15:50 Możesz coś więcej o tym powiedzieć? Jak wystartować z tym? ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 16-02-2025 16:36 (16-02-2025 15:50)Pitevo napisał(a): Możesz coś więcej o tym powiedzieć? Jak wystartować z tym? Można spróbować na stronie Toloka --> link czysty(nie ma polecania) https://we.toloka.ai/. Wiem, że UHRS było kiedyś dostępne w Clikworker ---> link czysty: https://www.clickworker.com/. Rejestrujesz się i sprawdzasz czy masz zadanie takie jak poniżej: ![]() Jeśli tak, to trzeba przejść test. Instrukcja jest przedstawiona w lewym rogu zadania. Wszystko jest w j. angielskim, więc też trzeba spróbować przejść taki test językowy na samej Toloce. Jeśli się wszystko uda, będziesz mógł się zarejestrować do UHRS do zadań. Tutaj potrzebne jest konto Microsoft. Warto też pobrać UHRS aplikację na telefon i na komputer. To tak w skrócie. Osobiście dostęp do UHRS dostałam po paru miesiącach w Toloce, więc nie wiem jak jest teraz. To znaczy dla nowych użytkowników. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Prawny - 19-02-2025 10:16 Jak Ci idzie? kiedy jakaś aktualizacja RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 19-02-2025 10:41 (19-02-2025 10:16)Prawny napisał(a): Jak Ci idzie? kiedy jakaś aktualizacja Aktualizacja będzie w piątek albo w niedziele. Choć w tym tygodniu widzę mało jest zadań, przynajmniej przez te ostatnie 3 dni (chodzi mi o UHRS). Poza tym zaczęłam też działać w tej aplikacji Billin, więc troszkę czasu też tam przeznaczam. Oczywiście pod koniec tygodnia dam znać co i jak w paru miejscach udało się zrobić i może też zarobić. RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 20-02-2025 13:41 Działa Ci Twój link polecający w mojezakupy? Ja dziś zauważyłem że jest error a odkąd zakupy skanuje aplikacją to loguje się na innej stronie tam jest zaproś znajomego ale żadnego linku tylko regulaminy RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 20-02-2025 21:01 (20-02-2025 13:41)Kryspin napisał(a): Działa Ci Twój link polecający w mojezakupy? Ja dziś zauważyłem że jest error a odkąd zakupy skanuje aplikacją to loguje się na innej stronie tam jest zaproś znajomego ale żadnego linku tylko regulaminy U mnie też błąd. To pewnie dlatego, że połączyli się z YouGov i teaz strona ma inny link. Nie wiem czy teraz będą nowe linki do zapraszania, czy będzie możliwość polecania ![]() |