Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! (/Temat-FireSub-Subskrypcje-SMS-Zarob-Pierwszy-Milion-87184)
Aha, czyli pustą ofertę w sumie można sobie wsadzić w dupę ?
No bo co innego można w niej wpisać, jak nie propozycję czegoś do wygrania ? Ja tylko takie widuję.
Jeszcze nie widziałem pustaka w stylu ,,Wpisz swój numer, wydymamy Cię tak dla zasady, nic nie wygrasz''.
Jeżeli oferujecie coś, czego tak naprawdę nie dajecie - odpowiedź brzmi NIE.
Możemy lekko przymknąć oko na jakieś konkursy, ale nie możecie pisać, że cokolwiek jest DARMOWE.
UWAGA:
Oferty pracy, używanie pustej oferty w celu "Wpisz swój numer, oddzwonimy, TO NIC NIE KOSZTUJE", OFERUJEMY DARMOWE coś(lody, buty, spodnie, seks) jest również zabronione i będzie surowo karane!
Blokada na konto oraz -50% pieniędzy z salda.
UWAGA:
Oferty pracy, używanie pustej oferty w celu "Wpisz swój numer, oddzwonimy, TO NIC NIE KOSZTUJE", OFERUJEMY DARMOWE coś(lody, buty, spodnie, seks) jest również zabronione i będzie surowo karane!
Blokada na konto oraz brak możliwości wypłaty (zabieramy całe saldo).
OD TERAZ ŻADNYCH TŁUMACZEŃ, WYMÓWEK, OSTRZEŻEŃ.
Wszystkie oferty i ostatnio zdobyte leady będą losowo sprawdzane(źródło) pod kątem poprawności i zgodności z regulaminem.
Dobra to moze dodajcie teraz mozliwosc EDYCJI tych pustych ofert A nie ze napisaliscie ze nie wolno i teraz sobie mozecie prawie kazdego zbanowac. Niby bylo wiadomo ze nie wolno ale...
Czyli jak sie bedzie omijac slowo DARMOWY itp to mozna robic konkurs?
To lepiej doprecyzujcie na co i jak przymykacie oko, żeby nie było później wkurwu, że 3/4 ludzi ma -50% zarobków. Bo o ile dobrze pamiętam Kiljan sugerował co innego w kwestii korzystania z Pustej.
A pustaki opierają się głównie na tym, że ktoś daje coś darmowego.
Przynajmniej ja innych nie widziałem. Ba niektórzy nawet rozdają w nich kasę...