RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - feellove - 20-04-2015 21:39
Program pobieranie.
@[Dean Ambrose], moje screeny sa chocby w galerii, niezaleznie od tego czy jest 50 wejsc czy 300 przy dobrze zaplanowanej niszy, a nie przypadkowym wrzucaniu doladowan na fejsa konwersja jest w miare stala (odchylenia o maks 3%, nigdy jednak nie ma spadku z 10 do 1, 2%). Specjalnie dla ciebie moge wrzucac screny z mojej pracy (niestty nie codziennie, bo studia i normalna robota zajmuja swoj czas)
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - fusek - 20-04-2015 22:28
(20-04-2015 21:39)feellove napisał(a): Program pobieranie.
@[Dean Ambrose], moje screeny sa chocby w galerii, niezaleznie od tego czy jest 50 wejsc czy 300 przy dobrze zaplanowanej niszy, a nie przypadkowym wrzucaniu doladowan na fejsa konwersja jest w miare stala (odchylenia o maks 3%, nigdy jednak nie ma spadku z 10 do 1, 2%). Specjalnie dla ciebie moge wrzucac screny z mojej pracy (niestty nie codziennie, bo studia i normalna robota zajmuja swoj czas)
Widocznie dobre fotki dobrales i przekonujaco piszesz.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - feellove - 21-04-2015 08:48
@fusek akurat działam na samym tekscie i moim zdaniem to jest klucz, a nie jakies badziewne zdjecia
I kończąc już temat z @[Dean Ambrose], tutaj moje niektóre pliki (mam nadzieje, ze poradzisz sobie z obliczeniem konwersji). Także to zadna prawidlowosc, ze jednego dnia moze wpasc 100 leadow, a drugiego 10. Codziennie moze wpadac wzglednie stala ilosc, przy prawie niezmiennej konwersji :
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - aero2 - 21-04-2015 10:00
Czy dodanie typu pliku na przykład .zip podnosi skuteczność?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - feellove - 21-04-2015 10:33
Rozszerzenie ma raczej znaczenie . U mnie jest to najczesciej plik.pdf. ale potestuj rozne warianty
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - MonikaLeadmore - 21-04-2015 14:54
(16-04-2015 09:18)aero2 napisał(a): @[MonikaLeadmore]
Kiedy będzie możliwość edycji komentarzy w WTFTUBE?
@[aero2] od wczoraj możliwość edycji komentarzy w WTFTUBE została dodana.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 21-04-2015 19:07
Jak dla mnie przydałaby się jeszcze możliwość dodatkowej edycji programu "pobieranie" (czyli np jakieś tło - czy możliwość dodania grafiki, dodatkowe opisy - jak to zwykle bywa na stronach do pobierania gdzie jest np opisany program, ocena pobieranego pliku przez pobierających). Jest możliwość dodania takiego czegoś? Na pewno zwiększyłoby to skuteczność
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dan!el - 21-04-2015 21:46
@up
Popieram.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ziolo1945 - 21-04-2015 22:03
Popieram pomysł wydry.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - aero2 - 21-04-2015 23:18
Jak już modyfikować Pobieranie to możliwość edycji komentarzy też dajcie.
|