VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - _Neo_ - 01-04-2014 11:30 Moim zdaniem mala liczba klikow zalezy od popularnosci nisz. Dam przyklad: znajduje nowa nisze i ja promuje. Gdy osiaga nalezne sobie miejsce na YT, generuje zaleznie od popularnosci ok 30-60 klikow dziennie. Dla porownania slabe, nieudane nisze generowaly po 5-10. Pomysl nad tym RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 01-04-2014 15:11 (01-04-2014 11:30)_Neo_ napisał(a): Moim zdaniem mala liczba klikow zalezy od popularnosci nisz. Dam przyklad: znajduje nowa nisze i ja promuje. Gdy osiaga nalezne sobie miejsce na YT, generuje zaleznie od popularnosci ok 30-60 klikow dziennie. Dla porownania slabe, nieudane nisze generowaly po 5-10. Pomysl nad tym Właśnie w tym problem iż nie biorę się za nie popularne. Dzisiaj zrobię film i wrzucę do jakiejś niszy z TOP10 w Top Grossing z iTunes. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 03-04-2014 22:54 Księga 11
Dzień Dni : Pierwszy - Drugi - Trzeci: PPA Pierwszy: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Mocniejsze promowanie filmów ¦ Napisanie hacka w VB ¦ Napisanie posta na nowym blogu ¦ Napisanie posta na starym blogu ¦ Nagranie 3 filmów ¦ Zrobienie kotna na YT i wrzucenie nowego filmu ¦ Dodawanie +1 na G+ Drugi: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Mocniejsze promowanie filmów ¦ Zrobienie konta na YT i upload nowego filmu ¦ Dodawanie +1 na G+ Trzeci: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Poprawa ustawień we wszystkich projektach (GSA) ¦ Zrobienie nowego projektu GSA linkującego nowego bloga (razem 5) Kod: Today's earnigs $13.09 Kod: Yesterday's earnigs $36.94 Kod: Month's earnings $59/750 Te 3 dni trochę popracowałem. W każdym dniu chciałem dodatkowo zrobić 5-6 wklejek ale wszystkie IP na TOR zbanowane na pastebin.com Sądzę, że $750 to przyziemny cel. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - _Neo_ - 04-04-2014 07:13 Nisze z TopGrosig czesto wcale nie daja rezultatow Sam sie zdziwilem. Sprawdzasz je w google trends pod keywordami hack, cheats? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 04-04-2014 14:09 (04-04-2014 07:13)_Neo_ napisał(a): Nisze z TopGrosig czesto wcale nie daja rezultatow Sam sie zdziwilem. Sprawdzasz je w google trends pod keywordami hack, cheats? Oczywiście Posiadam kilka nisz z Top Grossing i na jednej zarobiłem ok $500 ale racja, niektóre to crapy. Trzeba sprawdzić czy jest dobra na własnej skórze. RE: VanKosiara - dziennik pracy - HuskD - 04-04-2014 15:31 Co daje dodawanie +1 do konta Google? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 04-04-2014 16:30 (04-04-2014 15:31)HuskD napisał(a): Co daje dodawanie +1 do konta Google? Google bierze pod uwagę social'e. Czyli facebook, G+, Twitter. Uważają, że nic lepiej nie może pokazać, że strona ma wartościowy content jak sami ludzie. Od dawna Google w wynikach bierze pod uwagę G+. RE: VanKosiara - dziennik pracy - HuskD - 04-04-2014 17:38 G+ dodajesz tylko do strony, czy też do kont z filmikami na youtube? Żeby dodawać G+ jakiś plugin potrzebny rozumiem? Sorry za spam dam reputa RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 04-04-2014 23:05 Do stron tylko. Tak, JetPack. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 07-04-2014 23:48 Księga 11
Dzień Dni : Czwarty - Piaty - Szósty - Siódmy: PPA Czwarty: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Napisanie hacka w VB ¦ Reupload filmu Piąty: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Kupno Premium Lite na HitLeap Szósty: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Nagranie filmu ¦ Upload nowego filmu ¦ Dodawanie +1 na G+ ¦ Dodanie 1 wklejki (znowu IP TOR'a są zablokowane..) Siódmy: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Napisanie posta na starym blogu Kod: Today's earnigs $28.11 Kod: Yesterday's earnigs $26.97 Kod: Month's earnings $176/750 Screenów nie ma bo za dużo. Dzisiaj się prawie 3 godziny uczyłem matematyki . Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. |