RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - krulalbani - 13-04-2015 20:43
dl.pl (aliasy)
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - fusek - 13-04-2015 21:47
(13-04-2015 18:33)asiorek napisał(a): Em czekaj na ludzi z tekstem- masz za mało uv żeby twierdzić iż coś jest nie tak albo coś w ten desajn... ;d
ok ja mam wiecej uv
poniedzialkowe ciecie...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Zimusek - 13-04-2015 22:30
Fusek.. Ja to bym sie doczepił do Twojej niszy.. Bo widze wczoraj też nie miałeś najlepszej konwersji.. Nie przesadzajmy moze i sa ciecia ale nie w takim stopniu
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dan!el - 13-04-2015 22:41
Cięcia były i będą.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Eliteman - 13-04-2015 22:48
leadmore padł na amen? Nie zalicza mi wejść żadnych, w ogole... zero, nawet jak sobie sam klikam dla sprawdzenia to nic nie przybywa wyświetleń :o
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - kuba48 - 13-04-2015 22:49
u mnie dziala ok
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Eliteman - 13-04-2015 22:52
u mnie jest coś nie tak, już kilka linków sprawdziłem i zawsze jak sam klikałem dla sprawdzenia było ok i to wejście było widać w statystykach a teraz kilka programów sprawdzonych i nic, licznik w miejscu, coś padło ale co...
EDIT: No i potwierdziło się, coś się z leadmore stało, wina leży po ich stronie. Podmieniłem link na konkurencję i normalnie zlicza, warto więc zastanowić się nad zmianą serwisu
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Zimusek - 13-04-2015 23:20
@up. "wina leadmore" "Zmiencie serwis" Człowieku co Ty wypisujesz za farmazony... wszystko działa . Możesz nawet milion razy sobie kliknąć w linki a i tak zaliczy Ci tylko jedno wejscie. Po 2 może po prostu Twoja nisza jest tak do dupy, że nikt w nią nie wchodzi ? zastanów sie nad tym a pozniej wypisuj farmazony
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Eliteman - 13-04-2015 23:33
tak na pewno, nikt nie wchodzi na leadmore przez ponad godzinę a na konkurencji po podmienieniu linku już kilkanaście wejść w kilka minut... ciekawe nisza jest bardzo dobra, nie wiem co się stało/co się dzieje ale coś jest nie tak i nie jestem pierwszą osobą, która tak sądzi
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DaviD1997PL - 13-04-2015 23:48
(13-04-2015 23:33)Eliteman napisał(a): tak na pewno, nikt nie wchodzi na leadmore przez ponad godzinę a na konkurencji po podmienieniu linku już kilkanaście wejść w kilka minut... ciekawe nisza jest bardzo dobra, nie wiem co się stało/co się dzieje ale coś jest nie tak i nie jestem pierwszą osobą, która tak sądzi
Kolega wyżej ma rację, jakoś u mnie wyświetlenia lecą jak szalone! Nisza Ci sie wypaliła i tutaj tkwi problem więc nie zwalaj winy na Ledmore bo jak by coś było nie tak to ja np. już teraz po północy nie miał bym kilku leadów i tych 60 wejść!
|