Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł (/Temat-Genialny-pomysl-na-zarobek-20-zl-96699)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - arturozo - 27-08-2014 13:24

Jakby się ktoś wypowiedział ile już na tym zarobił i w jakim czasie to by trochę rozjaśniło sytuację czy warto to kupić.

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 30-08-2014 21:13

Tak jak mówiłem, informuję, że promocja (20zł za poradnik) kończy się jutro, 31.8 o godzinie 22:00. Po tym czasie cena poradnika wzrasta do 35 zł. Pozdrawiam

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 10-09-2014 13:47

uwaga! znów wraca promocja, 20 zł za poradnik! wszystkie pytania i wątpliwości kierować na pw Wink

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - DzejkobPL - 10-09-2014 13:56

recenzja?

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - kuba48 - 10-09-2014 14:27

(10-09-2014 13:56)DzejkobPL napisał(a):  recenzja?

Na 2 stronie. -.- czyta sie temat.

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 10-09-2014 15:11

Recenzja daniel42na

Cytat:Dostałem ten poradnik do recenzji i napisze pare słów Big GrinBig Grin
No sposób na zarobek to jakiś jest, ale czy genialny... wydaje mi się że są lepsze sposoby zarobku na handlu obnośnym - bo właśnie czegoś takiego poradnik dotyczy.

Co do poradnika:
Zdobywamy pewne tanie materiały, wykonujemy pare prostych czynności i mamy przedmiot który mozna opylić babci Zosi za 30 zł Smile Nie wiem co takie poradniki mają wspólnego z forum o zarabianiu przez internet no ale jak ktoś ma ochote tak zarabiać lub jest ciekawy to niech kupi

kilka słów od mumminos:

Cytat:Kupilem poradnik, powiem ze pomysł jest dobry, jeszcze go nie wypróbowałem bo trochę brak czasu ale w wolnej chwili sprawdzę ile zarobie. Tak jak pisze autor produkt będzie schodził jak świeże bułeczki.

recenzja od yazir

Cytat:Też to dostałem do recenzji, i w sumie mam opinię podobną jak daniel42na. Jednak jestem do tego nastawiony bardziej optymistycznie. Wg mnie sprzedaż online nie przejdzie w tym wypadku, i jesteśmy "skazani" na sprzedaż bezpośrednią. Popyt powinien być dość spory, nie ma w tym wypadku namawiania i mamienia jaka to wspaniała oferta. Większość sprzedaży powinna zamykać się w 5minut. Jeśli ktoś nie jest w stanie przekonać się do tego typu handlu nie ma po co wydawać pieniędzy(wg mnie via net sprzedaż będzie mała i nieopłacalna).

Nie jest to recepta na miliony ale dla osób otwartych na innych ludzi oraz ze smykałką do handlu bezpośredniego może być to fajna opcja dorobienia paru groszy do kieszonkowego.

PRZYPOMINAM, ZE INWESTYCJA MINIMALNA TO 4 zł.

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - feellove - 11-09-2014 14:07

Czy popyt jest sezonowy czy staly?

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 11-09-2014 18:22

stały Smile

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 26-09-2014 19:20

witam Big Grin

Jako, ze dziś miałem "luźniejszy" piątek, zdecydowałem we wtorek, że się zabiorę za ten zarobek Smile

Co najlepsze- zarobiłem te pieniądze od 16 do 16:40 Smile pewnie zarobiłbym więcej ale towaru miałem bardzo mało Smile

bardzo się ciesze, jak na 40 min 150 (bo jeszcze 10 zł w drobnych) to świetny zysk Heart

I przypominam, że poradnik można jeszcze kupować. 20 zł/ sztuka Smile
recenzje są wcześniej.
pozdrawiam!!

Zdjęcia

DODATKOWO LOSUJĘ OSOBĘ KTÓRA KUPI DZIŚ PORADNIK, KTÓRA OTRZYMA DOŁADOWANIE DO ORANGE ZA 10 LUB 5 ZŁ!

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - oskar063 - 26-09-2014 19:48

Może być płatność smsem?