Jura-Park - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jura-Park (/Temat-Jura-Park-95694) |
RE: Jura-Park Nowa Gra Zarobkowa - Shadow271 - 11-08-2014 14:15 W takich programach powinno sie inwestowac kwoty, z ktorych ewentualna strata mozemy sie pogodzic. RE: Jura-Park Nowa Gra Zarobkowa - ZbysiuK - 11-08-2014 14:31 Dokładnie jak kolega wyżej. Ja i tak raczej bym poczekał z 2 tygodnie, albo obczaił całą stronę. Tzn dowiedział się kim jest admin, jakie miał projekty itd. ------ Wczoraj się napaliłem na tą stronkę. Mam zamiar wpłacić 110$, ale dopiero gdy stronka okaże się stabilna. Bo równie dobrze mogą nazbierać do 10.000$ wypłacić 100$ i się zwinąć, pod pretekstem schakowania systemów Na razie na goldenchase jestem na wysokim plusie, więc nie będę się martwił jeśli by Jura-Park padło ,wpłacając 110$, które w około miesiąc odzyskam. Według mnie : • Zaczekajmy wszyscy do rozwoju stronki niech trochę wypłacą, nie ma się co spieszyć jeśli okaże się stabilna powinna spokojnie postać 6 miesięcy. • Jeśli zdecydujemy się wpłacić i będziemy pewni to wpłaćmy większą sumę by potem nie żałować. (55% więcej) Jeśli serwis ma stać długo. Myślę, że trochę to uściśliłem. RE: Jura-Park Nowa Gra Zarobkowa - rogrip - 11-08-2014 14:33 (11-08-2014 13:40)kolorpurpury napisał(a):(11-08-2014 13:05)rogrip napisał(a):(11-08-2014 06:57)Shadow271 napisał(a):(11-08-2014 06:50)overlord25 napisał(a): Porównując tą stronę do goldenchase albo golden-cowns to jakaś tragedia za 100 tysięcy gold krasnal Happy w golden chase produkuje w ciągu godziny 12000 krystałów a w golden-cows krowa czerwona 9650 mleka a Jura-Park 5835 jaj więc 2 razy mniej niż golden chase to pewnie inwestycja zwróci się po 6 miesiącachDokładnie, tutaj jest dużo mniejsza produkcja. Oczywiście masz rację co do Goldenchase ale to chyba nie twoje słowa, bo ktoś to juz powiedział o referral competiton a ty mówiłeś z tego co mi się zdaje co innego, ze gra może pociągnąć jeszcze bardzo długo, ale to już inna historia. Kaźdy ma swój rozum i zrobi co będzie chciał , a co do tego czy ktoś kto wejdzie pierwszy i zarobi więcej to się nie zgodzę, a wiesz dlaczego bo , pieniądz, robi pieniądz , a z pustego to nawet salomon nie zarobi i ten kto nic nie zainwestuje na 90% nic nie zarobi nawet za rok , chyba ze znajdzie osoby które zrobią to za niego ale to nie jest takie proste i jak wszytko wymaga czasu A tak przy okazji trochę o bonusach w Goldenchase Panie koloponury Payment points are charged for: Deposit by a referral of the 1st level, 30% goes to points; Deposit by a referral of the 2nd level, 10% goes to points; Deposit by a referral of the 3rd level, 5% goes to points; Depositing by any participant 5% of the deposit sum it is divided among all participants who were active during 24х hours; 30% to się dostaje PP(Paymentpoints) a nie golda Golda dostajemy jak wszędzie 10% od wpłaty poleconego.Np teraz polecony wpłacił 82$ i dostał 444850 na swoje konto a ja dostałem ; (11-08-2014 14:15)Shadow271 napisał(a): W takich programach powinno sie inwestowac kwoty, z ktorych ewentualna strata mozemy sie pogodzic.Na ten temat, też można dyskutować wiele dni, gdyż wszytko zależy od obranej strategi. Ja wolę poczekać poobserwować jak się sytuacja rozwinie, a nie wchodzić wszędzie, gdzie popadnie i wydawać niepotrzebnie kasy, bo co ci z tego ze zarobisz na Goldenchase a tutaj np stracisz?? Szkoda czasu na takie inwestycje, według mnie oczywiście, bo w Goldenchase trzeba było czekać min 2 miesiące na odzyskanie kasy(ja już jestem na dużym +++) i teraz tutaj jakieś dajmy na to 3 jeśli ta gra tyle wytrzyma, a co jeśli nie???? Stracisz kasę i pół roku a w najlepszym wypadku zarobisz 100$> Lepiej dobierać inwestycje z głową nie podejmować pochopnie decyzji, bo jaka by nie było gramy po to żeby samemu coś zarobić a nie kogoś dorobić Jest wiele innych gier w które na pewno nie padną i w których można zarobić parę stówek miesięcznie ale tak jak powiedziałem bez wkładu własnego jest bardzo ciężko, bo z pustego nawet Salomon nie naleje RE: Jura-Park Nowa Gra Zarobkowa - Shadow271 - 11-08-2014 14:40 rogrip troche sie rozpisales oczywiscie sie z toba zgodze. Sam na razie bede zbieral gold z bonusow a tak 2-4 tygodnie jak strona nie padnie to i cos zaiwestuje RE: Jura-Park Nowa Gra Zarobkowa - patryk6176 - 11-08-2014 14:56 Ja wam polecam grać w oprzeł czy reszka od wczoraj mam 750pkt z samych bonusów i gier. RE: Jura-Park Nowa Gra Zarobkowa - MindRoller - 11-08-2014 14:59 Stronka wygląda kusząco... kurczę, gdyby to było pewne zainwestowałbym w to 860$, żeby kupić tego dinozaura za 4 000 000 golda. Z moich obliczeń wynika, że przynosiłby mi on 12$ dziennie plus 84000 golda do reinwestycji. W niecałe 3 miesiące spokojnie wyszedłbym z tym na plus i miałbym już tylko czysty zysk, no ale cóż, niestety ze stratą takich pieniędzy nie mógłbym się pogodzić. Odp: RE: Jura-Park Nowa Gra Zarobkowa - Shadow271 - 11-08-2014 15:17 (11-08-2014 14:59)MindRoller napisał(a): Stronka wygląda kusząco... kurczę, gdyby to było pewne zainwestowałbym w to 860$, żeby kupić tego dinozaura za 4 000 000 golda. Z moich obliczeń wynika, że przynosiłby mi on 12$ dziennie plus 84000 golda do reinwestycji. W niecałe 3 miesiące spokojnie wyszedłbym z tym na plus i miałbym już tylko czysty zysk, no ale cóż, niestety ze stratą takich pieniędzy nie mógłbym się pogodzić.Z taka wplata radze poczekac az rezerwa wyniesie co najmniej 2 000$ RE: Jura-Park Nowa Gra Zarobkowa - kolorpurpury - 11-08-2014 15:23 (11-08-2014 14:59)MindRoller napisał(a): Stronka wygląda kusząco... kurczę, gdyby to było pewne zainwestowałbym w to 860$, żeby kupić tego dinozaura za 4 000 000 golda. Z moich obliczeń wynika, że przynosiłby mi on 12$ dziennie plus 84000 golda do reinwestycji. W niecałe 3 miesiące spokojnie wyszedłbym z tym na plus i miałbym już tylko czysty zysk, no ale cóż, niestety ze stratą takich pieniędzy nie mógłbym się pogodzić. Pewne jest tylko to, że umrzesz. Można czekać te powiedzmy 2 tygodnie zobaczyć, że się fajnie rozwijąją, wejść i zaraz padnie, można zaryzykować od razu i wtedy wycisnąć w sumie max z tej strony. Może akurat będzie długoterminowym projektem a na taki wygląda. Goldenchase płaci już tyle czasu ogromne kwoty niektórym ale pytanie czy to jest powód, żeby tam wchodzić czy żeby nie wchodzić bo nie wiadomo jaki jest jeszcze potencjał i ile to może wytrzymać. Osobiście mam nadzieję, że jak najdłużej RE: Jura-Park Nowa Gra Zarobkowa - patulsky1337 - 11-08-2014 15:30 Zarejestrowałem się z refa Chwilę po rejestracji miałem juz 100 golda na kupno pierwszego dinozaura... ale to był chyba nieopłacalny zakup bo produkuje tylko 2 jajka na godzine. =1 gold co 50 godzin ; / Dobrze, że strona ma wysokie bonusy Za samo daily zdobyłem 40 golda. RE: Jura-Park Nowa Gra Zarobkowa - rogrip - 11-08-2014 15:43 (11-08-2014 15:17)Shadow271 napisał(a):(11-08-2014 14:59)MindRoller napisał(a): Stronka wygląda kusząco... kurczę, gdyby to było pewne zainwestowałbym w to 860$, żeby kupić tego dinozaura za 4 000 000 golda. Z moich obliczeń wynika, że przynosiłby mi on 12$ dziennie plus 84000 golda do reinwestycji. W niecałe 3 miesiące spokojnie wyszedłbym z tym na plus i miałbym już tylko czysty zysk, no ale cóż, niestety ze stratą takich pieniędzy nie mógłbym się pogodzić.Z taka wplata radze poczekac az rezerwa wyniesie co najmniej 2 000$ Jak dla ciebie rezerwa 2.000$ to dużo to chyba nie widziałeś więcej na własne oczy: Ja czekam aż wzrośnie to 50.000$ i mam to gdzieś dla mnie może to być nawet za 100 dni. Narazie mam gdzie inwestować i nie potrzeba mi kolejnej gry tego typu, bo rosną w jak grzyby po deszczu, niedługo będziemy zatrudniać ludzi , żenić się rodzić dzieci które będą na nas zarabiać, lub kupować murzynów, a potem ich sprzedawać:xd I jeszcze jedno co to za bład Tyrannosaurus: 2470 units. . jakim cudem?? Jak było 4 Skoro wpłaty jak wynosiły 222.21 $ tak wynoszą dalej od jakieś godziny bo patrzyłem . a jeden kosztuje 100.000 gold To przy wpłacie 222$ dostało by się 663000 gold. to starczyło by na 6 I czytał ktoś może z was regulamin??? Bo to jest ciekawe To join "JuraPark-ADventure.com" You MUST BE more than 18 years old. Nie wiem jak oni to weryfikują, czy ktos ma czy nie bo przy rejestracji nie podawałem daty urodzenia, ale w przyszłości moze być prawdopodobnie problem z wypłatami i właśnie apropo wypłat caly czas stoją .Ktoś z was próbował wypłacać, bo przecież chyba nie wszyscy reinwestuja cały czas i wierzą w jakieś 0,11$ które ktoś wypłacił, bo przecież to nie dowód, bo tyle to nawet ja mogę komuś za darmo dać:xd Edit już 3009 units Tyrannosaurus: i ktoś wypłacił prawie 8$ |