Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych (/Temat-Przepisuj-pl-Zarabiaj-na-przepisywaniu-tekstow-reklamowych-93497) |
RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - ismeriun - 14-07-2014 13:02 No i mamy pierwsze problemy techniczne; rezygnują z PayPala, co mi osobiście jest bardzo nie na rękę, tym bardziej, że miałam dzisiaj robić wypłatę... RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - krispol89 - 14-07-2014 13:44 Pisałem do nich. Mają sprzeczkę z PayPalem bo cały czas nie mogą wysłać wypłat (Komunikat: Niestety, nie możemy teraz wysłać tej płatności.) Też spotkałem się z takim problemem i też mnie to wnerwiało więc się im nie dziwię, że mają wyje**ne na PayPala. Możliwe, że wypłaty będą realizowane na Payza lub Skrilla.. Chyba, że coś wymyślą innego. EDIT: Jest też opcja, że będzie PM. Będą robić ankietę gdzie będzie można wybrać sposób płatności. RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - ismeriun - 14-07-2014 15:15 oo ta ankieta to świetny pomysł; bo inna opcja w moim przypadku niż Payza nie wchodzi w grę RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - chladek317 - 14-07-2014 15:40 Cytat:Pisałem do nich. Mają sprzeczkę z PayPalem bo cały czas nie mogą wysłać wypłat (Komunikat: Niestety, nie możemy teraz wysłać tej płatności.)To jest problem nowych kont, które przyjmują płatności i próbują je wysyłać. Na moim fake kontach też tak miałem i zazwyczaj wystarczyło poczekać 24-48h od otrzymania pieniędzy, aby móc wysłać na główne konto. RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - ktostaki1444 - 14-07-2014 19:46 Co jaki czas się pojawiają nowe reklamy do przepisywania? RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - matig20 - 14-07-2014 19:47 najlelepiej by było odrazu na polskie konto RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - ismeriun - 14-07-2014 20:01 mi napisali, że będą starać się utrzymać wypłaty na Paypala; ale mogli by również zrobić przelew bezpośrednio na konto RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - averegen - 15-07-2014 09:15 Ja mam taki przyciemniony ekran na stronie i nie moge nic zrobic wystarczylo wylaczyc adblock xD w ciągu 15 dni wypłacono 15zl? Hahahha RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - morawcik - 15-07-2014 10:14 Też nie macie dzisiaj żadnych reklam? RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych - ismeriun - 15-07-2014 10:19 niestety tak |