Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ban za oszukanie, skrucha :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Ban za oszukanie, skrucha :) (/Temat-Ban-za-oszukanie-skrucha-92936)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - alussk8 - 08-07-2014 12:42

według mnie najlepszym wyjściem z styuacji byłoby, gdyby kuba134 wyklikał jednak te 14 dni, wszystkie zaległe grosze oddał i został tutaj na okres próby. Myślę, że nikt na tym nie ucierpi, proponuje zapomnieć o całej sprawie ale skrucha i pokuta powinna być.

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Stworkowaty - 08-07-2014 12:44

a co Ty jego multikonto? 7 postów i już bronisz... Big Grin

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Qwik - 08-07-2014 12:47

Swoja szanse już miał i ja zaprzepaścił kombinowaniem.

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - alussk8 - 08-07-2014 13:10

wiedziałem, ze ktoś sie o to przypier*oli. Mam 7, ba! po tym na wet 8 postów ale czy to zwalnia mnie z dyskusji na forum i głoszenia swoich poglądów? proszę, wyślij prośbę do admina o sprawdzenie mojego IP.

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 08-07-2014 17:28

ehh cofnijcie parę stron wcześniej Smile kasę którą miałem rozesłać - rozesłałem. Teraz tylko admin/moderator może mi mówić co mam zrobić dalej, NIE marcel_kk, ani reszta forumowiczów.
Błagam koniec tematu!! impreza I skołujcie tu admina Idea

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Qwik - 08-07-2014 17:56

Forum to społeczność a społeczność to my a nie admin i moderator.

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - hertia - 08-07-2014 18:17

Wakacje to pewnie paru takich normi999 wyskoczy i jeśli ma dostać szanse to nie zdziwiłbym się gdyby to skończyło się tak:

normi999 = Xeno92 czyli Złoooo...

Dlatego najlepsza opcja to:

[Obrazek: zbanowac_go.gif]

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - marcel_kk - 08-07-2014 18:29

(06-07-2014 05:33)marcel_kk napisał(a):  @[normi999] Twoja skrucha to tylko pozory, nie tak żeśmy się umawiali !
Żadnej poprawy u Ciebie nie ma, widocznie lubisz dalej robić z gęby cholewę...

[Obrazek: t9wa38.jpg]

Panie Adminie, Drodzy Użytkownicy
Na początku chciałem dociec sprawiedliwości dziejowej na tym forum,
ale po dwóch dniach prób, niestety się poddaje gdyż po tym co zobaczyłem już inaczej patrzę na użytkownika @normi999 vel @kuba134. Nie jestem specjalista w dziedzinie psychiatrii ale to co wyczynia wyżej wymieniony osobnik zapewne ma symptomy choroby.
Przez dwa dni ten zbuntowany osobnik toczył batalie aby nie zrealizować zadość uczynienia na które wcześniej się zgodził.
Jakże moje było zdziwienie, kiedy ujrzałem go w statystykach serwisu że wczoraj i dzisiaj dzielnie wyklikuje.
Nie komentuje dalej sytuacji, ocene pozostawiam Wam, poniżej scren zrobiony przed chwilą z Centrum Reklamy (w nowej odsłonie od dzisiaj):
[Obrazek: s3nk3n.jpg]

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 08-07-2014 19:03

Marcel, jak będziesz mi tak truł codziennie to prędzej czy później trafię do tego psychiatryka...
Chłopie, nie wiem po jakiemu mam już do Ciebie pisać. Załóż sobie oddzielny temat "Dziennik pracy mojego skazanego reffa" albo pisz mi na pw, no szału można dostać jak widzę któryś to już z kolei Twój post tutaj na temat tych reklam. "@UP dalej nie widzę Twojej rejestracji, widocznie Twoja skrucha jest tylko pozorna...", "kuba134 jest ", normi999 Twoja skrucha to tylko pozory, nie tak żeśmy się umawiali !
Żadnej poprawy u Ciebie nie ma, widocznie lubisz dalej robić z gęby cholewę...", i dalej mi się już nie chce kopiować Twoich wypowiedzi w tym temacie.
Domyślam się, że jesteś starszym użytkownikiem, a zachowujesz się jak małe niecierpliwe dziecko. Powtarzam ostatni raz: wyluzuj, tym bardziej, że są wakacje, odpocznij, przestań myśleć ciągle o tych klikach w reklamach.
PEACERolleyes

RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - doniuśś - 09-07-2014 11:40

zgadzam się z kolegami ;)wyluzuj..