![]() |
GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre. (/Temat-GoldenChase-zarabiaj-dolary-grajac-w-gre-90129) |
RE: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre. - MarketGlory - 21-06-2014 16:00 (21-06-2014 15:41)japan napisał(a): Ponad 700 biletów, więc ponad 200 tysięcy by z tego było. Tylko weź pod uwagę, że to normalny depozyt, za który ludzie kupią tych krasnali i będą na nich dalej zarabiać, więc ta loteria to nadal strata dla właściciela I tutaj właśnie masz racje i o to mi chodziło, nie o to że dostajemy krasnale za to 300usd i jeszcze ticket, ale o to że możemy tej kasy wogule nie zobaczy bo to HYIP Ja zainwestowałem 40$ i nie wiem kiedy je odzyskam ale na pewno nie dołożę nic do mojego wkładu 40$ .Jeszcze 5 dni i kupie krasnal który będzie produkował dla mnie Payment points i wypłacam 1$ dziennie i może mi sie uda odzyskać 40$ w 2 miechy, co jest dla mnie śmieszne wpłaciłem 40$ i będę musiał czekać 3 miechy żeby je odzyskać lol Inwestycja roku a wszystko dzięki mojemu bratu i "jego super stronkom" , mam nadzieje że to coś nie padnie ![]() RE: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre. - teamfactory - 21-06-2014 17:25 Została dodana zakładka "Payouts", gdzie pokazane są ostatnie wyplaty z GoldenChase zlecane przez wszystkich użytkowników. RE: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre. - MarketGlory - 21-06-2014 19:29 (21-06-2014 17:25)teamfactory napisał(a): Została dodana zakładka "Payouts", gdzie pokazane są ostatnie wyplaty z GoldenChase zlecane przez wszystkich użytkowników. dzięki za info fajnie że to zrobili ![]() RE: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre. - Toniro - 21-06-2014 19:40 Ale zwróćcie uwagę na to: Cytat:The winners get their prizes directly to the Payeer ID. z tego co wiem to część środków na rezerwie jest z tego że właściciel ma współpracę z Payeer i jak ktoś stworzy z jego refa konto na Payeer to jakiś % z każdej transakcji trafia do rezerwy gry. Może cała ta akcja ma też na celu zwiększenie ilości refów dla właściciela. Bo jak ktoś wygra a nie będzie miał konta Payeer to prawdopodobnie założy go wg instrukcji na GlodenChase. Jeśli tak jest to rezerwa gry nadal będzie się zwiększać, ale jak to będzie w rzeczywistości to się jeszcze okaże ![]() RE: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre. - ZbysiuK - 23-06-2014 14:55 Wytłumaczy ktoś jak zrobić wpłate? Zarejestrowany z REFA ![]() RE: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre. - kamylo - 23-06-2014 15:20 http://forum.goldenchase.net/viewtopic.php?t=80&sid=5e815429c42ae386bb463aaeffa71e1d tu masz fajny poradnik ![]() RE: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre. - MarketGlory - 23-06-2014 15:21 (23-06-2014 14:55)ZbysiuK napisał(a): Wytłumaczy ktoś jak zrobić wpłate? PROSZE CIE BADZO I DZIEKI ZA REFA W GOLDEN-COWS POZDRAWIA JA TAK WPLACALE DZIALA BLYSKAWIZNIE PRZEZYTAJ WPLACANIE KASY GOLDEN-CHASE GOLDEN-COWS WPLACANIE RE: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre. - ZbysiuK - 23-06-2014 15:30 A nie moge wpłacić poprzez PayPala ? chcę wpłacić 15 $ ![]() RE: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre. - Ramako - 23-06-2014 15:35 To sie zdecydujcie, można wypłacać czy tez nie ??? RE: GoldenChase - zarabiaj dolary grając w gre. - MarketGlory - 23-06-2014 15:39 PRZEZ PAY PAL TYLKO MANUALNIE POLECAM TYM SPOSOBE PEWNA WPLATA I PRASPOSOBWIE ZEROWA PROWIZJIA |