![]() |
Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? (/Temat-Poradnik-Jak-uzupelnic-wlasciwie-settings-89) |
RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - kamcior - 21-01-2010 17:57 Proszę kopia spisu, ktory podawał lockerz: Cytat:PL Poland RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - krzysiekn95 - 21-01-2010 18:13 No jak ja mam Bobrowce to co mam wpisac??? to gdzie mi najbliżej?? RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - nowikx001 - 21-01-2010 19:21 Witam, To jest moj pierwszy post wiec chciałem sie przywitać. Zaintrygowała mnie odpowiedź mikolaja90 Jakoś nie za bardzo rozumiem wstawiania kodu miejscowości, gdyż uważam że w polu "state field" powinno się wpisać kod naszego kraju, w tym wypadku "PL". Z resztą jest to jak byk napisane: "If you live in any other country:Please use your country code in the state field.". Country raczej nie znaczy miasto ... Pozdrawiam ![]() RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - krzysiekn95 - 22-01-2010 16:30 pomoze ktos czy nie?? RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - mikolaj90 - 22-01-2010 16:32 PL Poland BP : Bia|a Podlaska BK : Bia|ystok BB : Bielsko BY : Bydgoszcz CH : Che|m CI : Ciechanów CZ : Czestochowa EL : Elblag GD : Gdansk GO : Gorzaw JG : Jelenia Góra KL : Kalisz KA : Katowice KI : Kielce KN : Konin KO : Koszalin KR : Kraków KS : Krosno LG : Legnica LE : Leszno LU : Lublin LO : Lomza LD : Lódz NS : Nowy Sacz OL : Olsztyn OP : Opole OS : Ostro|eka PI : Pi|a PT : Piotrków PL : P|ock PO : Pozna? PR : Przemysl RA : Radom RZ : Rzeszów SE : Siedlce SI : Sieradz SR : Skierniewice SL : S|upsk SU : Suwa|ki SZ : Szczecin TG : Tarnobrzeg TA : Tarnów T0 : Toru? WB : Wa~b|zych WA : Warazawa WL : W|oc|awek WR : Wroc|aw ZA : Zamosc ZG : Zielona Góra Proszę. Oto taki dwu literami kod wpisujemy w pole STATE. I proszę nie kłócić się ze mną, gdyż lockerz napisało, żeby wpisywać oto taki dwu literowy kod. Pozdrawiam krzysiekn95, musisz sprawdzić, jaka jest niedaleko Ciebie najbliższa miejscowość. RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Pysik89 - 22-01-2010 19:49 Według mnie w pole State mamy wpisać PL a nie jakieś skróty miast...to raczej dla tych krajów mamy wpisywać jakieś szczegółowe dane:United States, Brazil, Argentina, India, Austria, China, Germany, or Canada tak jak zresztą jest napisane w wiadomości: Please put your state or province abbreviation in the state code field tłumacząc najprościej jak się da to mamy State:Stan, province:prowincja Np.Miasto Dallas w stanie Teksas... RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Lukaszenka - 23-01-2010 18:08 a w State/Province wpisujemy wojewudztwo? RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - nowikx001 - 23-01-2010 18:33 Cytat:"If you live in the United States, Brazil, Argentina, India, Austria, China, Germany, or Canada: Please put your state or province abbreviation in the state code field -- for example, British Columbia would be "BC" in the state field. Tłumaczę: Jeśli mieszkasz w USA, Brazylii, Argentynie, Indiach, Austrii, Chinach, Niemczech lub Kanadzie: Proszę wpisywać skrót stanu (odpowiednik polskiego województwa w USA) lub prowincji w polu "State/Province:" -- np. "WA" dla Waszyngtonu. Jeśli mieszkasz w innym kraju niż wyżej wymienionym: Proszę używać skrótu kraju w którym mieszkasz w polu "State/Province:" (Podejrzewam, że większość z nas mieszka w Polsce, dlatego powinno się wpisać skrót "PL") RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Lukaszenka - 23-01-2010 18:43 co ja mam wpisaćw tym state? RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Bolt - 23-01-2010 18:48 po prostu PL |