![]() |
Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie (/Temat-Nie-mam-pomyslu-juz-gdzie-dzialac-FB-sie-wypalil-calkowicie-87920) |
RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 29-03-2014 20:55 nom przypał może być .... w sumie ze spamem to i tak przypał też jest ![]() RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Nortix - 29-03-2014 20:59 Jakby większość z was nie zaspamowała portali społecznościowych od FB po nk i inne portale tobyście nie mieli teraz takich problemów z niszami a tak to ludzie są już coraz ostrożniejsi bo wiedzą że takie rzeczy jak doładowania czy bony to fejki sami ich nauczyliście żeby nie korzystać z takich serwisów spamując w grupach na fb ![]() RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Nju - 30-03-2014 07:25 (29-03-2014 20:59)Nortix napisał(a): Jakby większość z was nie zaspamowała portali społecznościowych od FB po nk i inne portale tobyście nie mieli teraz takich problemów z niszami a tak to ludzie są już coraz ostrożniejsi bo wiedzą że takie rzeczy jak doładowania czy bony to fejki Ja się do tego przyczyniłem ![]() |