Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386)
+---- Wątek: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie (/Temat-Nie-mam-pomyslu-juz-gdzie-dzialac-FB-sie-wypalil-calkowicie-87920)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - light - 29-03-2014 20:55

nom przypał może być ....
w sumie ze spamem to i tak przypał też jest Tongue

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Nortix - 29-03-2014 20:59

Jakby większość z was nie zaspamowała portali społecznościowych od FB po nk i inne portale tobyście nie mieli teraz takich problemów z niszami a tak to ludzie są już coraz ostrożniejsi bo wiedzą że takie rzeczy jak doładowania czy bony to fejki
sami ich nauczyliście żeby nie korzystać z takich serwisów spamując w grupach na fb Tongue

RE: Nie mam pomysłu już gdzie działać, FB się wypalił całkowicie - Nju - 30-03-2014 07:25

(29-03-2014 20:59)Nortix napisał(a):  Jakby większość z was nie zaspamowała portali społecznościowych od FB po nk i inne portale tobyście nie mieli teraz takich problemów z niszami a tak to ludzie są już coraz ostrożniejsi bo wiedzą że takie rzeczy jak doładowania czy bony to fejki
sami ich nauczyliście żeby nie korzystać z takich serwisów spamując w grupach na fb Tongue

Ja się do tego przyczyniłem Tongue