Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych! (/Temat-Autosurfon-pl-zarabiaj-na-Lubie-to-FB-YT-TW-na-wysw-YT-autosurfie-poleconych-85777) |
RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych! - DamianXIX - 22-02-2014 15:23 (22-02-2014 12:21)kramat napisał(a): Dodaliśmy możliwość zakupu punktów do promowania stron, zdobywania lajków, wyświetleń, zakupu VIP, reklamy banerowej itd. Za pośrednictwem płatności online - Dotpay. Dodaliscie zakladke kup pkty i 500pktow to jest za 1zl a ja sie zapytam czy w druga strone tez tak samo ? jak uzbieram 500 pktow bede miec 1zł i za 2500pkto bedzie 5zl do wyplaty ? RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych! - mucios - 22-02-2014 15:27 (22-02-2014 15:23)DamianXIX napisał(a):(22-02-2014 12:21)kramat napisał(a): Dodaliśmy możliwość zakupu punktów do promowania stron, zdobywania lajków, wyświetleń, zakupu VIP, reklamy banerowej itd. Za pośrednictwem płatności online - Dotpay. W drugą stronę jest to 1000pkt = 1 złoty RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych! - DamianXIX - 22-02-2014 16:35 Przewidujecie dodanie automatycznych przelewow na paypal po rozwinieciu sie stronki ? PS zwolalem troche znajomych fakt z roznych krajow ale to chyba i tak dobrze RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych! - kramat - 22-02-2014 17:00 Jak tylko upewnimy się że wszystko działa jak należy, automatyczne wypłaty będą uruchomione. Na chwilę obecną wypłaty będą realizowane do kilku godzin i znajdą się na PP. RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych! - DamianXIX - 22-02-2014 17:12 Dzieki za szybka odpowiedz mam nadzieje ze znajomi troche tez pomoga rozkrecic stronke za granica : ) RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych! - kramat - 22-02-2014 17:24 Uczulamy że z jednego adresu IP może być założone i używane tylko jedno konto. Zakładanie i logowanie z tego samego IP na wiele kont będzie skutkowało banem na wszystkie konta z IP. Jeżeli chcesz mieć więcej jak jedno konto z IP napisz do nas. RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych! - DamianXIX - 22-02-2014 18:01 Ja mam jedno konto i z niego korzystam czekam az sie wam biznes rozkreci RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych! - wojtek1436 - 22-02-2014 19:29 jak szybko idzie zarobić , w jaki czasie ? RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych! - Lucas86 - 22-02-2014 21:15 zarejestrowany [email protected] RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych! - maxiu170 - 22-02-2014 22:14 Z tego co wiem nie musicie już pisac swoich mejli tutaj bo pieniążki automatycznie przychodzą na konto |