Dziennik PPA. Jak zostać Ninją - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik PPA. Jak zostać Ninją (/Temat-Dziennik-PPA-Jak-zostac-Ninja-84216) |
RE: Dziennik PPA. Jak zostać Ninją - alizen - 03-03-2014 15:55 opis pisze po angielsku, słowa kluczowe to głownie, xxx hack,hack xxx,cheat xxx,xxx cheat,cheats xxxx,xxx cheats,xxx hack tool,hack tool xxx, RE: Dziennik PPA. Jak zostać Ninją - BigSmoke - 03-03-2014 16:01 Dziękuje i życzę efektywnych zarobków RE: Dziennik PPA. Jak zostać Ninją - Danny - 03-03-2014 16:02 Na czym zarabiasz w FireCPA? RE: Dziennik PPA. Jak zostać Ninją - alizen - 03-03-2014 16:50 Zarabiałem na doładowaniach ale niestety teraz zamiast doładowan są jakies iphony a na tym mała konwersja i narazie robie przerwe. Próbuje rozreklamować pare fp RE: Dziennik PPA. Jak zostać Ninją - alizen - 03-03-2014 22:32 Dzien 38 Dzisiaj w PPA nic nie zrobiłem prócz nabijania wyświetlen, usuneli mi filmik z którego codziennie wpadały jakieś leady, postaram sie go znów wypromować na top 1 w yt, zaczynam bawić się z fp. Mam troche pomysłów myśle, że uda mi sie je rozwinąć na paredziesiąt tysięcy fanów. Opłaca sie sprzedawać zweryfikowane konta na fb, jaka cena takiego 1 konta? Kod: Cel 5.38/100$ RE: Dziennik PPA. Jak zostać Ninją - alizen - 06-03-2014 17:54 Poźniej uzupełnie dziennik. Wiara w ludzkość odzyskana!2 RE: Dziennik PPA. Jak zostać Ninją - ELdollaro - 06-03-2014 22:06 gratulacje RE: Dziennik PPA. Jak zostać Ninją - alizen - 08-03-2014 20:49 Dzien- a kto by to liczył 2 strasznie słabo, mam chęć sie poddać popyt na moje najlepsze nisze strasznie spadł :/ promuje teraz z 5 filmików naraz. Usuneli mi filmik z którego wpadało dziennie pare pobrań, staram sie go wypromować jeszcze raz ale mam małe problemy. Nie wiem czy mi się uda Kod: Cel: $19.08/100$ RE: Dziennik PPA. Jak zostać Ninją - alizen - 09-03-2014 21:53 zarobek stoi w miejscu, zachorowałem na straszną chorobe która zwie się "lenistwo", nie wiem co będzie dalej Dziennik PPA. Jak zostać Ninją - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |