![]() |
iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: iCharge (/Forum-iCharge-371) +---- Wątek: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. (/Temat-iCharge-zamkniecie-programu-wyjasnienie-sytuacji-co-dalej-80836) |
RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - moneymaker44 - 02-12-2013 22:18 (02-12-2013 16:02)lorkos napisał(a): Każdy dostał pieniądze tak jak ja ? Jeżeli tak to nie wiem czemu nazywacie ich oszustami itp ja nie dostałem ani grosza, a napisałem wiele maili, myślę że wiele innych osób też.. RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - BruteForce - 02-12-2013 22:19 (02-12-2013 22:18)moneymaker44 napisał(a):(02-12-2013 16:02)lorkos napisał(a): Każdy dostał pieniądze tak jak ja ? Jeżeli tak to nie wiem czemu nazywacie ich oszustami itp Ja również nic nie dostałem ;/ RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - lorkos - 02-12-2013 22:50 No proszę nazwano mnie Kaszubskim, nawet płeć zmieniłam ![]() To ja już nie wiem od czego to zależy ,że ja dostałam pieniądze a wiele osób nie.Może od kwoty-ja miałam tam mało,niecałe 200 zł. Pisali,że każdemu pieniądze przelali więc myślałam,że każdy już je ma a czepia się ich bez powodu. RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - szalonymad - 02-12-2013 23:15 (02-12-2013 22:50)lorkos napisał(a): No proszę nazwano mnie Kaszubskim, nawet płeć zmieniłam Wyglądasz na multi konto z strony "Pana" kaszbuskiego lub kogoś z iCharge i raczej tak jest. Jeżeli dostałaś swoje pieniądze to się ciesz, dużo osób nie dostało i raczej nie dostanie... RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - MartinS - 03-12-2013 01:30 Czyżby 'Pani' Weronika się udzielała na forum? ![]() Temat powinien trafić do kosza. Wypłat nie będzie, nowego PP nie będzie. Kaszubski w pierdlu, pewnie ktoś już go kupił za karton fajek ![]() RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - lorkos - 03-12-2013 08:09 Czy wy naprawdę macie jakąś paranoję ? W każdym już multikonta widzicie? Wcześniej też ktoś pisał,że dostał wypłatę. Nie jestem od żadnego Kaszubskiego ! Od dawna zarabiam z easysub -jak komuś się nudzi to niech sobie moje posty przejrzy. Zresztą mam gdzieś co o mnie myślicie. ![]() RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - makingmoney - 03-12-2013 08:35 ... RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - lorkos - 03-12-2013 08:38 Wkleiłam screen bo wmawiano mi ,że jestem kimś innym.Wcześniej tu pisałam bo byłam przekonana,że każdy dostał.Jeżeli chodzi o Kaszubskiego to może jakby zebrało się kilkadziesiąt osób i napisało mu w komentarzach o wypłatach to może to by coś dało ? RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Nicktim - 03-12-2013 09:03 @UP Jak to nie pomoże to jeszcze jest taki magiczny przycisk "Zgłoś stronę" RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - lorkos - 04-12-2013 22:40 Wiadomość Kaszubskiego z FB Wyprowadzam się z Polski!! Zaczynam przygotowania: w 2014 roku, moje produkty podbiją całą EUROPĘ! Będziecie świadkami podróży z kraju do kraju! Polska mnie zmęczyła, a popularność po roku przejadła Znowu głęboko oddycham, SO EXCITED |